BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Fantaziyle kandırıp işkence yaptı

Samsun'da bir adamı ağaca bağlayıp, yarı çıplak fotoğraflarını çeken kadın kendini öyle sözlerle savundu ki...

Abone ol

Samsun'da eşinden boşandıktan sonra tek başına yaşayan 28 yaşındaki M.D., kendisini rahatsız eden ve hakkında dedikodu çıkaran 33 yaşındaki Durmuş K.'yı ağaca bağlayıp vücudunu bıçakla çizerek ondan intikam almak için yaptığını söyleyerek, "O gün yarı çıplak fotoğraflarını çektim. Onları afiş yaptırıp gelişi güzel mahalledeki sokaklara yapıştırarak rezil edecektim. Çünkü bana iftira atıp, dedikodu çıkarmıştı. Sokağa çıkacak yüzüm kalmamıştı" dedi.

Canik İlçesi'nde 14 Mayıs akşamı meydana gelen olayda, eşinden boşanmış olan 5 çocuk annesi M.D., iddiaya göre kendisini sürekli sözlü taciz eden ve hakkında dedikodu çıkaran işsiz Durmuş K. ile buluşup ormanlık alana götürdü. Burada kendisiyle cinsel ilişkiye girmek isteyen Durmuş K.'ya "Fantazi yaparak cinsel ilişkiye girerim" diyerek kandırıp ağaca bağladı. Ardından da yarı çıplak halde bulunan Durmuş K.'nın yüzüne ve vücuduna çizikler yaptı. Peşinden de yakınlarını arayıp bulunduğu yeri söyledi. Durmuş K.'nın yakınlarının polise haber vermesi üzerine olay yerine giden ekipler, Durmuş K.'yı ağaçtan çözdü.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Durmuş K. genç kadının 700 lirası ve cep telefonunu aldığını ileri sürerek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan M.D'de Durmuş K.'dan şikayetçi olunca her ikisi de nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Gasp, hürriyetten yoksun bırakma ve yaralama suçlarından ifade veren M.D. ile cinsel istismar suçundan adli makamlara sevk edilen Durmuş K. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

"HAKKIMDAKİ DEDİKODULARI ÖĞRENDİM"

Olayın nasıl geliştiğini anlatan M.D. tek amacının hakkında ortaya atılan dedikoduların gerçek olmadığını ortaya çıkarmak olduğunu söyledi. Olaydan önce köye gittiğini belirten M.D., sokakta konuşulanları ve ailesinin söylediklerini duyunca şaşkına döndüğünü belirtip, "Durmuş K. köye gidip boşandığım eşime ve ağabeyime kendisiyle ilişkim olduğunu, hatta başka erkeklerle de ilişkim olduğunu söylemiş. Köydekiler benim hakkımda ileri geri konuşuyorlardı. Sokağa çıkacak yüzüm kalmamıştı" dedi.

ÖNCE UYARDI, OLMAYINCA İNTİKAM PLANI YAPTI

Kendisi hakkında çıkan dedikodular üzerine genç kadın Dumuş K.'yı aradı. Ona yaptıklarının yanlış olduğunu söyleyen M.D., yalan şeyler anlatmamasını istedi. Ancak M.D.'nin kendisini aramasından cesaretlenen Durmuş K. tekrar kadını telefonla arayıp rahatsız etmeye devam etti. Bunun üzerine olay günü kendisini arayan Durmuş K.'nın buluşma teklifini kabul etti. Kendisini rezil ettiği için intikam planları yapan M.D., "Yürüyerek ormanlık alana gittik. Öldürme amacım yoktu. Sadece kendisine zarar vermek ve intikam almak istiyordum. Bir ağacın altına oturduk. Konuşurken Durmuş benimle ilişkiye girmek istediğini söyleyerek öpmeye çalıştı. Ben de fantazi yaparak ilişkiye girmeyi sevdiğimi söyledim. Ve onu ağaca bağlamak istediğimi belirttim. O da kabul etti. Ağaca yaslanıp ellerini arkaya uzattı. Gömleğini, pantolonunu ve başımdaki eşarbı kullanarak Durmuş'u ağaca bağladım. Sonra çantadan bıçağı çıkarıp boğaz, göğüs ve alnına çizikler yaptım. Sonrada boşandığım eşimi arayarak Durmuş sana gerçekleri anlatacak dedim. Telefonu ona verdim. O da bana iftira attığını söyledi" dedi.

AĞACA BAĞLI BIRAKIP GİTTİ

Ağaca bağladığı Durmuş K.'ya yarı çıplak fotoğraflar çektiğini belirten M.D, "Bu fotoğrafları afiş yaptırıp gelişi güzel mahalledeki sokaklara yapıştırarak onu rezil edecektim" dedi. Durmuş K.'yı yarı çıplak durumda ormanlık alanda bir ağaca bağlı olarak bırakıp evine gittiğini söyleyen M.D., yaptığı olaydan dolayı pişman olduğunu belirtti. M.D, Durmuş K.'nın cep telefonunu ve kuru sıkı tabancasını da polise teslim ettiğini belirterek, "Söylediği gibi parasını almadım. Sadece beni rahatsız ettiği ve akrabalarıma beni rezil ettiği için ondan intikam almak istedim" diye konuştu.

MİNİBÜSTEKİ TECAVÜZE İBRETLİK CEZA

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Samsun'un Canik İlçesi'nde köy muhtarı 40 yaşındaki S.K., 30 yaşındaki C.Ö. adlı kadına silah tehdidiyle minibüste tecavüz etmek ve yanındaki arkadaşını alıkoymak suçlarından toplam 15 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İlkadım İlçesi Kadıköy Mahallesi'nde oturan 3 çocuk annesi C.Ö., eşini kaybettikten sonra iki yıl önce Canik İlçesi Gölalan Köyü muhtarı evli ve 1 çocuk babası olan S.K. ile tanıştı.

Aralarında gönül ilişkisi başladı. Geçtiğimiz ağustos ayında S.K., C.Ö.'yü arayıp eve geleceğini söyledi. Muhtar, gece yarısı minibisüyle eve gittiği sırada C.Ö. ile 19 yaşındaki H.İ. adlı kadın arkadaşını sokakta gördü.

İki kadını minibüse bindirdikten sonra boş bir alana götüren muhtar, burada C.Ö ile konuşmaya başladı. H.İ ise minibüsten indi. Bir süre konuştuktan sonra iddiaya göre muhtar beylik tabancasıyla tehdit ettiği C.Ö'ye tecavüz etti.

Ardından da genç kadın ile arkadaşını evlerine bırakıp gitti. C.Ö.'nün şikayeti üzerine gözaltına alınan ve çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen S.K, yaklaşık 3 ay cezaevinde kaldıktan sonra üzerine atılan suç vasfının değişme olasılığı dikkate alınarak tahliye edildi.

Ancak Samsun 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinsel istismar ve hürriyetten yoksun bırakma suçlarından 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açıldı.

SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

Bugün yapılan duruşmaya katılan muhtar S.K., suçlamaları kabul etmeyerek genç kadın ile 2 yıldır gönül ilişkisi olduğunu söyledi. C.Ö ile kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini dile getiren S.K., "H.İ. dışarda beklerken biz onunla konuşuyorduk. Sonra onunda rızasıyla arka koltukta ilişkiye girdik. Benden 5 altın bilezik, köyde tarla ve minibüsün ruhsatını onun üzerine yapmamı istedi. Bende kabul etmeyince bu iftirayı attı" dedi.

ŞİKAYETÇİ OLMADI

Duruşmaya katılmayan ancak daha önceki celselerde ifade veren C.Ö ise, yargılama sırasında ifadesini değiştirerek muhtardan şikayetçi olmadığını söyledi. Sanık ile bir süre gönül ilişkisi yaşadıklarını kabul eden C.Ö., "Minibüse kendi isteğimizle bindik. H.İ dışarda beklerken biz biraz konuştuk. Sonrada kendi rızamla onunla ilişkiye girdim. Bana iki tokat attığı için ona kızmıştım bu yüzden kızgınlığımla böyle bir ifade verdim" diye konuştu. H.İ. de daha önceki ifadelerini değiştirerek sanıktan şikayetçi olmadığını söyledi.

Ancak mahkeme sanığa, C.Ö.'ye tecavüz etmek suçundan 8 yıl 9 ay, iki kadının hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından da toplam 6 yıl 8 ay olmak üzere 15 yıl 5 ay hapis cezası verdi.

İZMİR'DE KOCA DEHŞETİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Bornova ilçesinde, uzun zamandır eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan öfkeli bir koca, eşini, ziyarete gittiği annesinin evinin önünde 8 yerinden bıçakladı.

Olay, Mevlana Mahallesinde bir evin önünde meydana geldi. Annesini ziyaret eden Müzeyyen K evine dönmek için sokağa çıktığı sırada annesinin evinin önünde eşi Kadir K ile karşılaştı. Uzun zamandır şiddetli geçimsizlik yaşayan çift tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kadir K, cebinden çıkardığı bıçakla eşine saldırdı. Müzeyyen K sol bacağından 8 bıçak darbesiyle yaralanırken öfkeli koca olay yerinden hızla uzaklaştı

Sokaktan gelen çığlıklar üzerine dışarıya çıkan kadının yakınları Müzeyyen K'yı Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan kadının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Müzeyyen K'nın yakınları, Kadir K'nın 4 ay evden uzaklaştırma cezası bulunduğunu iddia etti.Polis, uyuşturucu kullanmaktan sabıkası olan Kadir K'nın yakalanması için çalışma başlattı.

ASKER EĞLENCESİNDE BIÇAKLANDI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

İzmir'in Bayraklı ilçesinde asker eğlencesinde arkadaşları arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen Murat Karga (20), dört bıçak darbesiyle ağır yaralandı.

Olayı, saat 01.00 sıralarında 1609 Sokak 53 numara önünde meydana geldi. İddialara göre askere gidecek arkadaşları için biraraya gelerek eğlenen gençler arasında, henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı.

Tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgayı ayırarak arkadaşlarını sakinleştirmeye çalışan Murat Karga, aynı yaştaki arkadaşı D.S. tarafından göğsünün dört yerinden bıçaklandı. Kanlar içinde yerde kalan Karga, olay yerine gelen cankurtaranla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karga'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis, olaydan sonra kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.