BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Sonsuz 'Bir' Aşk raflarda

Hayati Sır'ın son kitabı Sonsuz Bir Aşk (Kıyamet Zamanı) hayykitap yayınlarından çıktı.

Abone ol

Hayati Sır son kitabı Sonsuz 'Bir' Aşk (Kıyamet Zamanı)'nda merkeze Şam, Kudüs ve İstanbul'u alarak sır dolu tasavvuf yolculuğuna devam ediyor.

Hayati Sır kalemin sorumluluğunu iyi biliyor. Kötülüğün deşifresinin, eğer doğru yapılmazsa, sahibini güçlendireceğinin farkında. Güç gösterileriyle zihinlere kazınan ''çaresizlik'' imgesini yıkıyor önce ve Kur'an-ı Kerim'in bütünlüğü içinde sırat-ı müstakimi hatırlatıyor.

İnsanları korkuya sevk etmeden, etraflarına örülen korku düzeninin önce görünürlüğünü sağlıyor, sonra o şeytani kozanın dışına İslami inanç ve güzel ahlak ile nasıl çıkabileceğinin formülünü veriyor. Bunu yaparken de tasavvufi şiir dilini kullanıyor.

KİTAPTAN SEÇMELER

CEHENNEM

Cehennem budur! Aslını kaybetmiş bir suret olarak yaşamak... 'Nur' olmak varken 'nar' olmak... Aslına kavuşamamanın verdiği 'aşk' acısı ile yanmak, kavrulmak... Onu bir daha göremeyeciğini bilmek... Bu 'aşk' acısı insanı, şeytana çevirir... Cehennem'e 'odun' yapar!

ŞEYTANSILAR

'İnsan'ın yerine kendi 'ırk'ını getirmek istiyor iblis... İnsan gibi görünen şeytansılar... Ve uluslararası her önemli kurumun başında kendi gibi 'ateş'ten olan bir dost! Bir şeytan krallığı... Ve şimdi onun evi hazırlanmak isteniyor işte Kudüs'te... Dünyayı tümüyle kötülüğe iterek, bu kaostan yararlanıp, onu yeraltından yeryüzüne çıkarmaya çalışıyorlar...