BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,08
ALTIN 2.468,06
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kayseri 2 gün karanlıkta kalacak

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş. yaptığı açıklamada, 15 Mayıs ve 16 Mayıs günleri bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyeceğini bildirdi.

Abone ol

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.’den yapılan açıklamada, Erciyes-1 ve Erciyes 11 İndirici trafo merkezleri ve Orta Anadolu dağıtım merkezinde yapılacak olan zorunlu bakım onarım çalışması nedeniyle 15 Mayıs Cumartesi ve 16 Mayıs Pazar günü bazı yerleşim birimlerine 7 saat süreyle elektrik verilemeyeceği belirtildi.

15 Mayıs 2010 Cumartesi günü 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak bölgeler şöyle:

"Sivas Caddesi`nin Mustafa Kemal Paşa Bulvarı kavşağı ile Erciyes Evler 18. Cadde girişine kadar olan bölümü, Erciyes Evler Mahallesi`nin bir kısmı, Eski Bünyan Garajı civarı, Fuzuli Caddesi, Fevzi Çakmak Mahallesi`nin bir bölümü, Mimarsinan Mahallesi`nin bir bölümü, P.T.T Başmüdürlüğü, Fevzi Çakmak Telekom."

16 Mayıs 2010 Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında ise Çandır, Hacısaki ve Kazım Karabekir mahalleleri, Yeni Sanayi`nin D.S.İ’ den Ihlamur Köprüsü`ne kadar bölümü, D.S.İ., Halıcılar Kooperatifi ve İstanbul Caddesi, Eski Sanayi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve civarı, Orta Sanayi, Anatamir Fabrikası, Değirmencilik, Birlik Mensucat Fabrikası T.M.O., Küçük Mustafa mahallesinin bir kısmı, Aydınlıkevler mahallesinin bir bölümü ve Orta Anadolu Fabrikası`na elektrik verilemeyecek.

Açıklamada, çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği kaydedildi.