BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Zülfü Livaneli hip-hop yapacak

Ünlü müzisyen, yazar ve yönetmen Zülfü Livaneli Hip-Hop müziğine el attığını söyledi.

Abone ol

Ünlü müzisyen, yazar ve yönetmen Zülfü Livaneli Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda 2009 yazında verdiği konserin DVD'si satışa çıktı.

Zülfü Livaneli yeni DVD'nin tanıtımı için önceki akşam Beşiktaş'daki İmaj stüdyolarında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Sanatçı Hip-Hop müziğine el attığını söyledi. Konser DVD'si hakkında "Böyle bir DVD hazırladığımız için çok mutluyum. Dokuz kamera ile HD kalitesinde çekildi. Bazı şarkılarda sevgili dostum Nebil Özgentürk'ün hazırladığı klip tadında görüntüler oldu" şeklinde konuştu.

Sanatçı "Yeni bir tiyatro oyunumuz var. Leyla isimli romanımım tiyatro versiyonu olacak. Bu oyunda bir hip-hop şarkısı yazdım. Yani hip-hopa kadar uzandık. Ayça Varlıer seslendiriyor. Dünyada Linkin Park gibi isimleri dinliyorum" dedi.

Atatürk'ün hayatını anlattığını "Veda" filminin gişesinin bir milyonu aştığını söyledi. Livaneli "Bir milyon barajını geçtiğini için sevndik. Atatürk'ü anlatan tek sinema filmi yaptık. Film sadece gişe olarak yaklaşık 9 trilyon hasılat yaptı" dedi.

HABERTURK.COM / Orkun BULUT