BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kayıtlar doğru bile olsa inanan yok!

Burhan Kuzu yine kafaları karıştırdı. İnternetteki dinleme kayıtlarının doğru olsa bile kimsenin bunlara inanmayacağını söyledi

Abone ol

Kuzu, twitter üzerinden yayımladığı bir tweet’inde “Halkın arasındayım; İnanın bu uydurma kaset ve ses kayıtlarına doğru olsa bile inanan yok. Millet bu iktidardan memnun. Enerjinizi başka yere. Kasetlerin muhtevasını bırakın Mahkemeler değerlendirsin.Kesin karar olmadıkça masumiyet esastır ve herkes suçsuz sayılır. Ben buna hep uydum” dedi.

İşte o twitler...

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  9 sa.

Halkın arasındayım;İnanın bu uydurma kaset ve ses kayıtlarına doğru olsa bile inanan yok.Millet bu iktidardan memnun.Enerjinizi başka yere..

Burhan Kuzu ‏@BurhanKuzu  8 sa.

Kasetlerin muhtevasını bırakın Mahkemeler değerlendirsin.Kesin karar olmadıkça masumiyet esastır ve herkes suçsuz sayılır.Ben buna hep uydum

Gelen tepkilerden sonra, yazdıklarının çarpıtıldığını söyleyen Kuzu, tepkisini yine twitter'dan verdi. Kuzu, "Allah herkese okuduğunu anlamak ve youmlamak nasip etsin. Aksi bir hal gerçekten acınacak bir haldir. Benim "kazma" dediğim sınıf!!" diye yazdı.

bhwroojiyaaslel.jpg