BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,80
ALTIN 2.443,41
HABER /  GÜNCEL

Kayıp Pamir'den kötü haber SON DAKİKA

Dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik, yan bahçedeki havuzda ölü bulundu.

Abone ol

Sarıyer Zekeriyaköy'de kaybolan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in cesedi, yaklaşık 30 saat süren arama çalışmalarının ardından komşu evin havuzunda bulundu.

Yeşil renkli ve dibi görünmeyen havuzun dün sırıklarla arandığı ancak Pamir'e ulaşılamadığı açıklandı.

Dün sabah saatlerinde kaybolan küçük Pamir Dikdik, bugün saat 14.45 sıralarında yan villanın havuzunda ölü olarak bulundu.

Beşevler Sitesi'ndeki evinden dün sabah saatlerinde anne ve babası uyurken çıktıktan sonra kaybolan Pamir Dikdik'in bulunması başlatılan arama çalışmaları sona erdi.

Dikdik'in cesedi, yaklaşık 30 saat süren çalışmalar sonucunda evlerinin yakınındaki bir evin havuzunda olduğu tespit edildi.

Haberin fotoğrafları için TIKLAYIN 

Bunun üzerine jandarma ekipleri, havuzun çevresinde güvenlik kordonu oluşturdu ve olay yerinde bulunan dalgıçlar, çocuğun cesedini havuzdan çıkardı.

OTOPSİ YAPILACAK

Cumhuriyet savcısı ve Jandarma olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları da tamamlandı. Daha sonra Pamir Dikdik'in cesedi, kesin ölüm nedenin tespiti için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

Baba Dikdik, "Evladımı koruyamadım" diye gözyaşı döktü. Pamir Dikdik'in cesedinin bulunmasının ardından komşular ve arama kurtarma ekibi de gözyaşlarını tutamadı.

VALİ MUTLU'DAN AÇIKLAMA

Vali Hüseyin Avni Mutlu, "Rahmetli Pamir'in bulunduğu havuzun içi, dibi dün farklı araçlarla aranmış, bugünkü 2. kontrolde dalgıçlar yavrumuzu havuz dibinde bulmuştur" dedi. (Haberin devamı için TIKLAYIN)pamirr.jpg

PAMİR'İN BABASININ GÖZYAŞLARI

Sarıyer'de dün kaybolan 3.5 yaşındaki Pamir Dikdik yan villanın havuzunda ölü bulundu. Kötü haberi alan baba Serdar Dikdik fenalık geçirdi. Ayakta durmakta zorluk çeken baba, kollarına girenlerin eşliğinde yürüdü. Serdar Dikdik ,"Ben aşkıma ne diyeyim şimdi" diyerek gözyaşı döktü.

Jandarma, itfaiye ve AKUT ekipleri dün akşamdan bu yana bulmak için seferber olmuştu. Küçük çocuğun kaybolduğu haberi kısa sürede sosyal medyada duyuldu ve herkes arama çalışmalarına katılmıştı.

PAMİR BÖYLE BULUNDU