BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.247,37
HABER /  GÜNCEL

Kayınvalidesine hediye aldı davadan kurtuldu

Kayınvalidesini telefonla arayarak tehdit ve hakarette bulunduğu iddia edilen damat davalık olmaktan bakın nasıl kurtuldu

Abone ol

Trabzon'da kayınvalidesini telefonla arayarak tehdit ve hakarette bulunan damat ile kayınvalidesi, Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunca taraflar arasında yürütülen müzakere sonucu damadın özür dilemesi ve kayınvalidesine hediye almasıyla uzlaştırıldı.

Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, 2016 yılının şubat ayında Arsin ilçesinde kayınvalidesi H.A'yı telefonla arayarak tehdit ve hakarette bulunduğu iddia edilen damat V.Y'nin kayınvalidesine hediye alarak uzlaştırıldığı ve davalık olmaktan kurtulduğu belirtildi.

H.A'nın, damadı hakkında şikayetçi olması üzerine Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığı belirtilen açıklamada, geçen günlerde Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı Uzlaştırma Bürosunca tarafları uzlaştırmak üzere hukuk bilgisine sahip bir uzlaştırmacı görevlendirildiği aktarıldı.

Uzlaştırmacının taraflar arasında yaptığı müzakere sonucu uzlaşmayı kabul eden H.A'nın, damadının kendisinden özür dilemesi ve hediye alması sonucu uzlaşarak damadını mahkemelik olmaktan kurtardığı kaydedildi.