BIST 9.515
DOLAR 32,49
EURO 34,61
ALTIN 2.473,60
HABER /  MAGAZİN

Kayahan'dan şok istifa!

Kayahan, Arif Sağ'ın birlikten ihraç edilmesi üzerine tepki göstererek MÜYORBİR (Müzik Yorumcuları Meslek Birliği) üyeliğinden istifa etti.

Abone ol

Arif Sağ'a vefasızlık gösteren bir kuruluşta bulunmak istemediğini söyleyen sanatçı, kulağına menfaat söylentilerini geldiğini de açıklayarak yolsuzluk suçlamasında bulundu.

Arif Sağ ile MÜYOBİR Başkanı Ahmet Koç arasındaki tartışma, Sağ'ın yönetim kurulu üyelerine 'hırsız' dediği iddiasıyla alevlenmiş ve süreç Sağ'ın üyelikten ihracıyla sonuçlanmıştı.

BU GİDİŞİN SONU İYİ DEĞİL

Bu gelişme üzerine birlikten istifa eden Kayahan, şu açıklamayı yaptı: "Eski dostum Ali Rıza Türker'in ricası üzerine birkaç yıl önce üye olduğum MÜYORBİR'den uzun zamandır kulağıma gelen tatsız menfaat söylentileri ve üstüne üstlük bir de koskaca Arif Sağ'ı sevgiden, saygıdan ve vefadan uzak ihraç etme kararları sebebiyle bugün itibarıyla istifa etmeye karar vermiş bulunuyorum. Bu gidişin sonunun müzik dünyası adına maalesef hiç iyi olmayacağını herkese ilk ve son kez önemle söylüyor, ilgilileri uyarıyorum...MÜYORBİR; Arif Sağ'sız çok eksik kalacaktır."