BIST 9.559
DOLAR 32,53
EURO 34,88
ALTIN 2.488,86
HABER /  MAGAZİN

Kaya Çilingiroğlu kaç yaşında kaç kere evlendi bilinmeyen ilk eşi kim?

Kaya Çilingiroğlu kimdir, kaç yaşında ve kaç kere evlendi, eşleri kim soruları merak konusu oldu. Kaya Çilingiroğlu 53 yaşında , aslen Almanya doğumlu. Kaya Çilingiroğlu 3 kez evlilik yaptı. İlk evliliğini 1990 yılında Ayşem Saraçoğlu, ikinci eşi Hülya Avşar, üçüncü eşi ise Feraye Tanyolaç oldu. Kaya Çilingiroğlu'nun 2 tane çocuğu var.

Abone ol

Kaya Çilingiroğlu son günlerin konuşulan isimlerinden biri oldu.Feraye Tanyolaç'tan olan oğlu Hüseyin Kaya Çilingiroğlu ile yediği pidenin videosu olay olmuştu. Peki Kaya Çilingiroğlu kaç yaşında, aslen nereli, kaç kere evlendi ve bilinmeyen ilk eşi kimdir? İlk evliliğini 1990 yılında Ayşem Saraçoğlu, ikinci eşi Hülya Avşar, üçüncü eşi ise Feraye Tanyolaç oldu. Kaya Çilingiroğlu'nun 2 tane çocuğu var. 

Türkiye’nin Hülya Avşar’ın eşi olarak tanıdığı Kaya Çilingiroğlu, 1964 yılında Almanya'da dünyaya geldi. 1966 yılında İstanbul'a döndü. Saint Michel Fransız Lisesi'nde lise eğitimine başlamasının ardından, iki yıl sonra Yıldız Lisesi'ne geçiş yaparak lise eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra Tıp Fakültesine devam etmiştir ve fakülteyi dördüncü sınıfta bırakmıştır. 1985 yılından 1990 yılına kadar, balıkçılık, bar işletmeciliği, sigortacılık, emlakçılık ve borsa işleri yapmıştır. Yine bu süre içerisinde "2019" isimli bir radyonun ortaklığı ile bir GSM bayiliği ve başka bir reklam ajansına ortaklık yapmıştır. 1990 yılında Ayşem Saraçoğlu ile yaptığı evliliği bitirmiş ve 1993 yılında flört etmeye başladığı Hülya Avşar ile 1997 yılında Paris'te evlenmiştir.

Bu evliliğinden, 1998 yılında Zehra adını verdikleri bir kız çocukları olmuştur. Çift 2005 yılında boşanmış ve Kaya Çilingiroğlu 2009 yılında Feraye Tanyolaç ile evlenmiştir. Kaya Çilingiroğlu, Feraye Tanyolaç ile evlendiğinde 2,5 yaşında bir erkek çocukları bulunmaktadır.

Kaya Çilingiroğlu'nun yeni sevgilisi Seda Sevin

Bu süre içerisinde, çok sık bir şekilde magazin gündeminde kalmışlardır Galatasaray Yüzme Şubesinde 8 yıl süreyle yüzücülük yapan Çilingiroğlu, ardından Türk Yüzme Millî Takımının kaptanlığı görevine kadar yükselmiştir. Ayrıca Çilingiroğlu'nun racketball ve golf sporlarında da Türkiye şampiyonlukları bulunmaktadır. Çilingiroğlu, Beşiktaş JK kongre üyesidir