BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Katliam gibi kazadan sonra hüzünlü veda

Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 11 öğrenciden 2’si Konya’nın Ereğli ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı. <br/...

Abone ol

Kayseri’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 11 öğrenciden 2’si Konya’nın Ereğli ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.
Dün Erciyes Dağı’ndan kayak yapmaktan dönen üniversite öğrencilerini taşıyan midibüsün kontrolden çıkıp devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 11 kişi hayatını kaybetmiş, 31 kişi de yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden ve Konya’nın Ereğli ilçesinde yaşayan kız kardeşler Gamze ve Çiğdem Gürbüzoğlu için Ereğli Ulu Cami’de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenazede kız kardeşlerin ailesi ve yakınları güçlükle ayakta durabildi. Gürbüzoğlu kardeşlerin cenazeleri kılınan cenaze namazı sonrası Meydanbaşı Mezarlığı’nda defnedildi.
Kayseri’nin Hacılar ilçesindeki kazada hayatını kaybeden Niğde Üniversitesi Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’nde okuyan Çiğdem’in, geziye Ereğli Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi kardeşi Gamze’yi de çağırdığı ve Erciyes Dağı’na birlikte çıktıkları öğrenildi. Çiğdem Gürbüzoğlu’nun kardeşi Gamze’yi Kayseri’ye ısrarla götürmek istediği, kardeşinin de gönülsüz gittiği öğrenildi. Abla kardeşin arkadaşları ise, “Çok üzgünüz, böyle olmasını istemezdik. İkisi de çok iyi insanlardı” diyerek üzüntülerini dile getirdi.
Gürbüzoğlu kardeşlerinin cenaze törenine kalabalık bir cemaat katıldı.
(İHA)