BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Biz o elleri kırarız

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Eğer istiklalimize el uzatan olursa, eğer bu ülkeye el uzatan olursa, eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli...

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Eğer istiklalimize el uzatan olursa, eğer bu ülkeye el uzatan olursa, eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli tuzaklar kurulursa, biz o elleri kırarız o tuzakları bozarız" dedi.
Giresun’da hakla seslenen Başbakan Erdoğan, "yolsuzluk ve rüşvet operasyonuna" değindi.
İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:
" Birileri varsın kula tapmaya devam etsin. Bizim ubudiyet anlayışımızda kula kulluk yoktur. Şunu da dost düşman çok iyi bilsin. Eğer istiklalimize el uzatan olursa, eğer bu ülkeye el uzatan olursa, eğer bu ülkeyi karıştırmak için kirli tuzaklar kurulursa, biz o elleri kırarız o tuzakları bozarız. Benim bu güzel ülkemde ameliyat yapamaz. kaos çıkaramaz. büyümesini durduramaz. Bu millet güçlendi. Bir haftadır yargıdaki emniyetteki odaklar emriyle bir komplo ortaya konuldu. son derece çirkin bir tuzak kuruldu. Yolsuzluk bu işin sadece kılıfıdır. Bizim yolsuzluk konusundaki hassasiyetimiz bellidir. Bir takım gazete ajanların hukuk çiğneyerek attıkları manşetlere sosyal medyadaki görüntülere aldanmayınız.
Göreve geldik. Milli gelirimiz 230 milyar dolar. Kardeşlerimiz 800 milyar dolara ulaştı. Bunlarda göz var ama görmüyor kulak var duymuyor dil var hakkı söylemiyor. Bunlar sadece iftira atarlar. Ülkemizin kaynaklarının faiz olarak bir yere aktarılmasına engel olduğumuz için çocukları okuyanlara bir çok kişiye biz bu bursları verebiliyoruz. Engelliye bakana ücret diye bir şey var mıydı biz bunu yaptı. Ücretsiz kitapları koyduğumuz için mi yolsuzluk yaptık. Kitap bulamıyorduk kitap. SGK Genel Müdürü beyefendi biz senin zamanında ilaç bulamıyorduk. Bunların eline 5 tane koyun ver kayıp ederler. Türkiye’yi eskiden olduğu gibi yağmalama sömürmek bile istiyorlar. Babamızın oğlu bile olsa devletin malı çalıyorsa biz bunun hesabını sorarız.
İstikrarı kimsenin bozmasına müsade etmeyiz. Bunlar huzuru bozmak istiyorlar. Terörü geri getirmek istiyorlar. Bundan rahatsız olanlar da var. Biz buna müsade etmeyeceğiz. Milletin kanını emmek isteyenler var. Türkiye içindeki bir takım örgütler de bu kirli tuzağa maşa oldu. Ana muhalefetin genel müdürü çıkmış. Yargıdaki emniyetteki hukuksuzlukları savunuyor. Bu o temizlerden değil. Bu Rahşan affıyla işi kurtardı. Ya Silivri’deki mahkemeye hakaret eden bu değil miydi. Kendi işini ziyaret etmek suretiyle baskı oluşturmak isteyen bu değil miydi. Hakimlere savcılara hakaretleri olan bu değil miydi. Bu genel müdürün vekili benim polisimize söven bunun vekili değil miydi. Kendi hemşehrisi polise taş alıyordu. Şimdi polis içindeki çeteleri savunuyor. Polis görevlendiriliyor. Bir polis operasyona gitse elinde bir tespih külhan bey gibi orada duramaz. Bu benim polisime Türk polisime yakışmaz. Bu yanlışları yapanlar da karşısında hükümeti bulacaklardır. Burada .bir samimiyet yok ön yargı var. Millet bu tuzakları bozacaktır. Nerede kirli örgüt varsa CHP’yi onun arkasında bulursunuz. CHP şimdi bu kirli örgütün arkasında vagon oldu. CHP eğer yolsuzluk arıyorsa geçmişine yanı başındakilere baksın. Mesele yolsuzluk falan değil. O kılıf biz o meseleyi hallederiz. Asıl mesele Türkiye, büyük, yeni Türkiye meselesi."
(İHA)