BIST 10.159
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.395,01
HABER /  GÜNCEL

Katile mahalleli dayağı

Kadıköy Kayışdağı'nda komşusunu öldüren şahıs komşular tarafından linç edilmek istendi.

Abone ol

KADIKÖY Kayışdağı’nda 36 yaşındaki madde bağımlısı Adil Bakır, balkonda yıkadıkları halının pis sularının bahçesini kirlettiğini bahene ederek 29 yaşındaki Şerifegül Yiğit'i bıçaklayarak öldürdü. Şerifegül'ün kayınvalidesi 50 yaşındaki Emine Yiğit ile Pınar Kardaş'ı da bıçakla yaralayan Bakır, öfkeli mahallelinin linç girişiminden son anda kurtarıldı.

Bıçaklı kavga Uslu Caddesi Ceylan Sokak 30 numaradaki binada meydana geldi. Evinin balkonunda halı yıkayan Şerifegül Yiğit ve kayınvalidesi Emine Yiğit, kapı komşusu 36 yaşındaki Adil Bakır'ın bıçaklı saldırısına uğradı.

Yıkanan halılardan akan pis suyun bahçesini kirlettiğini bahane eden Bakır, ekmek bıçağıyla önce Emine Yiğit’i, daha sonra da kendisini engel olmak isteyen isteyen Şerifegül Yiğit ve Pınar Kardaş’ı yaraladı. Anadolu Çınar Hastanesi’ne kaldırılan Şerifegül Yiğit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Ekmek bıçağıyla komşusunu öldürüp 2 kişiyi de hastanelik eden Adil Bakır, mahalle sakinleri tarafından linç edilmek istendi. Ellerine geçirdikleri sopa ve tahta parçalarıyla sokak ortasında Adil Bakır’ı döven mahalle sakinlerini polis ekipleri engellemek istedi. Kızgın kalabalığın elinden güçlükle kurtarılan Bakır, polis ekiplerine de direnince 3 polis tarafından yaka paça yere yatırılarak kelepçelendi. Polis yere yatırdığı zanlıyı kelepçelerken bıçakla yaralanan Emine Yiğit de elindeki sopayla zanlıyı ve karısını dövdü. Kalabalığın elinden son anda kurtarılan Adil Bakır, polis otosuyla olay yerinden kaçırıldı.

MADDE BAĞIMLISI

Gözaltına alınan Adil Bakır’ın madde bağımlısı olduğu iddia edildi. Komşuları Bakır’ın daha önce de bir kişiyi bıçakla yaraladığını söyledi. Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirilen Bakır’ın uyuşturucu madde kullandığı belirlendi. Bakır, sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: www.milliyet.com.tr