BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  GÜNCEL

Katil zanlısı hastaneden kaçtı

Şanlıurfa'da 5 kişinin öldürülmesinin ardından yakalan katil zanlısı hastaneden kaçtı.

Abone ol

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde 4 Nisan'da arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan tartışmada 5 kişinin ölmesinin ardından katil zanlısı olarak yakalanan yaralı Sakip Bucak'ın ameliyat olduktan sonra kaçtığı öğrenildi. Polis ekipleri Bucak'ın yakalanması için çalışma başlattı.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde 4 Nisan'da arazi anlaşmazlığı nedeniyle Bucak ve Acemoğlu aileleri arasında silahlı çatışma yaşandı. Çatışmada Fatih, Adnan, Nihat ve Ömer Acemoğlu ile Mehmet Emin Bucak hayatını kaybetti. Sakip Bucak, Ali Bucak, Erkan Küçükbayrak ile Hasan Oyman da yaralandı. 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan çatışmada yaralanan katil zanlılarından Sakip Bucak, durumunun ağır olması nedeniyle Adana'daki özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralılar ise Siverek ve Hilvan'daki hastanelere sevk edildi.

HASTANEDEN KAÇTIĞI ORTAYA ÇIKTI

Siverek Cumhuriyet Savcısı, olayla ilgili Adana Emniyet Müdürlüğü'ne yazı göndererek Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınan Sakip Bucak'ın gözaltında tutulmasını ve taburcu edildikten sonra savcılığa sevkinin yapılmasını belirtti. Emniyet Müdürlüğü'nden bir ekip sabah saatlerinde hastaneye giderek Bucak hakkında bilgi almak istedi, ancak Bucak'ın hastanede olmadığı ortaya çıktı. İddiaya göre, hastane yetkilileri polislere, Bucak'ın ameliyat olduktan sonra kaçtığı ya da yakınlarınca kaçırılmış olabileceği bilgisini verdi.

POLİS HER YERDE ARIYOR

Adana emniyeti Bucak'ın hastanede bulunmadığı yönünde Siverek Cumhuriyet Savcılığı'na bilgi aktardı. Polis, 5 kişinin öldürüldüğü olayda katil zanlılarından biri olduğu iddia edilen Bucak'ı her yerde arıyor. Ayrıca, Bucak'ın hastaneden kaçışıyla ilgili de soruşturma başlatıldığı öğrenildi. Hastane yetkilileri, konuyla ilgili bilgi vermek istemedi.