BIST 10.269
DOLAR 32,27
EURO 34,81
ALTIN 2.440,16
HABER /  GÜNCEL

Kastamonu'da şaşırtan kazalar

Kastamonu’da trafik kurallarının hiçe sayılması sonucu meydana gelen kazalar, MOBESE kameralarına takıldı.

Abone ol

Görüntüler, özellikle kırmızı ışık ihlalinin kazalara sebebiyet verdiğini gözler önüne serdi.

Kastamonu’da Sunta Kavşağında meydana gelen maddi hasarlı ilk kazada, kırmızı ışık ihlali yapan bir araçta, yeşil ışıkta geçen bir araç çarpıştı.

Diğer görüntüde ise anne ve babasının elinden kurtulan bir çocuk, karşıya geçmek isterken karşı yönden gelen bir otomobil çarpıyor. Kazada şans eseri çocuk, hafif yaralı kurtuluyor.
Cumhuriyet Meydanı önünde kırmızı ışık ihlali yapan sürücü yeşil ışığın yanmasıyla hareket eden diğer araca yandan hızla çarptı. Otomobilin yan tarafı kullanılmaz hale gelirken, kazada yaralanan olmadı. Kaza esnasında karşıya geçmek isteyen bir vatandaş ise ezilmekten son anda kurtuldu.Başka bir kazada kamyonetin arkasına tedbirsiz bağlanan suntalar kayarak yola döküldüğü görülüyor.

Diğer iki kazada ise aşarı hızdan dolayı direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüler, yoldan çıkarak kaza yapıyor.Sunta Kavşağında yeşil ışıkta yolunda giden bir otomobile, kırmızı ışıkta bekleyen bir aracın yanından kamyon hızla gelerek çarpıyor. Kazada ise araç sürücüsü yaralanıyor.

Geride kalan kazalarda ise, kırmızı ışıkta bekleyen yerine geçmek isteyen araç sürücüleri aceleci davranınca maddi hasarlı kazalarda kaçınılmaz oluyor.

Görüntülerdeki son kazada da, kırmışı ışıkta bekleyen bir otomobile, arkadan hızlı bir şekilde bir başka bir araç çarpıyor. Ardından kaza yapan araçlara da duramayarak üçüncü bir otomobil çarpıyor. Kazada 2 kişi hafif şekilde yaralanıyor.