BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53
HABER /  GÜNCEL

Kastamonu hava durumu okullar tatil mi valiliğin...

KASTAMONU hava durumu kötü. Meteoroloji Kastamonu için 13.12.2016 salı günü yoğun kar yağışı verdi. Peki okullar tatil mi Kastamonu Valiliğinin alacağı karar ne olur?

Abone ol

KASTAMONU hava durumu raporuna göre yoğun kar yağışı 13.12.2016 salı günü etkili olmaya başlayacak ve cuma gününe kadar da devam edecek. Okullar tatil mi sorusunun yanıtını da Kastamonu Valiliği ilerleyen saatlerde kar yağışının durumuna göre verecek.

Meteorolojinin sitesinde yer alan uyarıda kar yağışı beklenen iller Bursa, Balıkesir Sakarya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Bartın, Karabük, Kastamonu ve Sinop olarak duyuruldu. Bu illerde kuvvetli kar yağışı etkili olacak ve kent merkezlerinde 10 – 20 cm, yüksek kesimlerde ise 20 -50 cm arasında kar örtüsü bırakacak.

KASTAMONU HAVA DURUMU OKULLAR TATİL Mİ?

KASTAMONU hava durumu raporuna göre salı günü başlayan kar yağışı etkisini çarşamba, perşembe ve cuma günü de gösterecek. Kar yağışı sebebiyle okulların tatil olma ihtimali bulunuyor. Buna Kastamonu Valiliği kar yağışına bakarak karar verecek.

HAVA SICAKLIĞI ÇOK DÜŞECEK

Türkiye'yi salı gününden itibaren etkisi altına alacak yeni soğuk hava dalgası ile sıcaklıklar çok düşecek. Kuzeybatı kesimlerden başlayarak sıcaklık mevsim normallerinin de altına inecek. Haliyle don olayları görülecek.