BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,74
ALTIN 2.408,04
HABER /  GÜNCEL

Kartalitenin mimarına ödül

Ekovitrin dergisinin yılın Starları ödülü bu yıl 7.kez sahiplerini buldu. Yılın kentsel proje ödülünü Arif Dağlar layık görüldü.

Abone ol

Ekonomi dünyasının Oskar’ı haline gelen Ekovitrin dergisinin geleneksel olarak düzenlediği yılın Starları ödülü bu yıl 7.kez sahiplerini buldu.
Ekovitrin dergisinin internet sitesi üzerinden yayınlanan anket forumlarında 9.841 kişi Starlarını seçti. Anket katılımcıları yılın Kentsel Proje ödülüne, Kartalite’nin mimarı Arif Dağlar layık görüldü.

Kadir Has Ü-niversitesinde gerçekleştirilen ödül törenine, hem yurtiçinden hem de yurtdışından iş adamları, finans , siyaset ,yerel yönetim, bürokrasi ve medya nın ünlü isimleri katıldı.

İstanbul’un en büyük ilçelerinden biri olan Kartal’ın çehresini değiştirerek, yüksek bir yaşam kalitesini hedefleyen Arif Dağlar Kartalite projesiyle ödüle layık görüldü. Sahneye ödülü almak için çıkan Dağlar a kısa bir konuşmadan sonra ödülü takdim edildi. Ekovitrin Dergisi sahibi Kamuran Abacıoğlu Dağlar ‘a övgü ile dolu olan şu sözcükleri yöneltti, ”Hamidiye a.ş.kaynak sularından Genel Müdür olduğundan beri tanıyorum,yani 13-14 yıldır.Arı gibi adam derler ya. İstanbul’un yeni vizyonunda Kartal var ve 10 milyar dolarlık bir proje var Başkan bu projeyi çok güzel yürütüyor Okuyucularımızda bunu çok iyi gördüler ve 3 önemli Proje arasında gördüğümüz Kartalite diğerlerini açık ara farkla geride bıraktı Başkan Arif Dağlar ’ı tebrik ediyorum” diyerek sözünü noktaladı.

Başkan, Arif dağlar,”Ekovitrin medya grubunun her yıl gerçekleştirdiği ve artık gelenekselleşen bu ödül töreninde yılın başarılı Aktörlerini seçmedeki duyarlılığına teşekkür ediyorum.” “Hepimizin görevi, aslında hayatı kolaylaştırmaktır, bulunduğumuz pozisyon ödül alanında ödül vereninde sürdürülebilir işi güzel yapması ve mutluluğudur. Dolayısıyla biz yaptığımız işi; güzel yapacağız, kaliteli yapacağız, marka haline dönüşeceğiz, işte rolümüz, konumumuz ne olursa olsun, işte Kartalite bu demektir. Kentlerde insan gibidir, büyür, gelişir işte kentlerinde değişmesi, gelişmesi ve dönüşmesi sürecinde bir ruha ihtiyacı vardır işte bu ruh kartalitedir. Kartal da topyekün kaliteli olunmasını vurgulayan Dağlar, önemli olan şeyin, solo oluşturmak değil, farklılıklarda yararlanarak bir koro oluşturmak olduğunu söyledi. Yerel yönetimle de Kartalite’nin marka olma konumunu vurgulayarak Kartal’da 500 bin kişinin aynı hedefe , Kartal’ın gelişmesine, yaşam kalitesinin yükselmesine katkı sağlayan kartallılara da teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Sözlerini, sürdürülebilir büyüme, sürdürülebilir kalkınma, sürdürülebilir kentleşme, sürdürülebilir yönetişim, sürdürülebilir istikrar, ve sürdürülebilir başarıyı ve bütün bunların gerekçesi olan, sürdürülebilir mutluluğu yakalamasını diliyor, herkese saygılar sunuyor teşekkür ediyorum dedi. Gecede toplam 33 dalda daha ödül sahiplerini buldu..