BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,64
ALTIN 2.412,49
HABER /  GÜNCEL

Başkan Demirciden hız şov

Tuzla festivalinde heyecanlı sahneler. Sürat teknelerinin gösterisi nefes kesti. Başkan Demirci şov yaptı.

Abone ol

8.Uluslararası Tuzla Festivali, programın 6. günü olan 30 Haziran 2008 Pazar saat 18.00’de Tuzla sahilde ilk kez düzenlenen Off Shore sürat teknelerinin gösterisi ile başladı. Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci’nin himayelerinde gerçekleştirilen gösteriler Tuzlalılara heyecanlı dakikalar yaşatdı.

Tuzla Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen gösterinin bitimiyle birlikte Tuzla Belediye Başkanı Mehmet Demirci sürat teknelerinin birine binerek Tuzla sahilinde bir tur attı.

Sunuculuğunu Sezgin Maden’in yaptığı günün akşam programında, ilk olarak animasyon gösterileri, sihirbazlar ve yurtdışından gelen misafir ekiplerin muhteşem gösterileri ile başlayıp sırasıyla Azerbaycan (Sema Rex ve Seda Rex), Finlandiya (Krampat), Gagauzya(Düzava), Bosna Hersek(Zvonko Ceric), Gürcistan (Mitservali), ve Tuzla Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri oyunlarını sergilendi.

Halk oyunları ekiplerinin oyunlarının ardından sahneye Murat Kurşun çıktı. Sanatçı söylediği slow parçalar, türkü ve oyun havaları ile Tuzlalılarla birlikte halay çekti. Konserinin ardından sanatçıya Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Çiçek takdim etti.

Tuzla festivalinde final günü olan 01 Temmuzda Tuzla Belediyesi Başkanlık Kupası Kano yarışları, Berdan Mardini konseri, deniz üzerinde su perdesi, lazer gösterisi ve havai fişek gösterileri ile sona erecektir.