BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Kartala gönül köprüsü

Kartal belediyesi Gönül Köprüsü projesi kapsamında, Malatya’dan gelen öğrencileri Kartal’da ağırladı.

Abone ol

Malatyalı öğrenciler gezinin son gününde Belediyeyi ziyaret ederek Belediye Başkanı Arif Dağlar’la görüştüler.

Başbakanlık, Milli Eğitim Bakanlığı, Kartal Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kartal Belediyesi iş birliği ile yapılan Gönül Projesi kapsamında Malatya’dan gelen öğrenciler Kartal Belediyesi tarafından ağırlandı. Öğrenciler Kartal Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler ile İstanbul’un tarihi ve kültürel yerlerini gezdiler. Ayrıca Kartal Belediyesi’nin öğrenciler için düzenlediği tekne turuyla boğaz ve adaları gezen öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Gezi sonunda Başkan Arif Dağlar ı makamında ziyaret eden öğrenciler, İstanbul da ve Kartal da unutulmaz günler geçirdiklerini belirterek kendilerine bu mutluluğu yaşatan Arif Dağlar a teşekkür ettiler.

Başkan Arif Dağlar ise yaptığı konuşmada, sizler bizim geleceğimizsiniz sizleri çok seviyoruz sizleri Kartal da ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz, dedi. Öğrencilere Kartal Belediyesi ve Kartal hakkında bilgi veren Başkan Dağlar öğrencilere derslerinde başarılı olmalarını ve hedeflerine ulaşmaları için çok çalışmaları gerektiğini vurguladı. Gönül köprüsü projesi ile ilgili düşüncelerini aldığımız Başkan Dağlar bu proje de yer alarak gönül köprüsü oluşturmak bizim en önemli görevlerimizdendir, köprüler dar alanda oluşmaz bir yerden bir başka yere gönül bağlantısı kurmak için gerçekleşir bu anlamda Gönül Köprüsü nü destekliyor ve bu projeyi hayata geçirenleri tebrik ediyorum .Ayrıca Yunus Emre’den alıntı yaparak şöyle dedi; Yunus’un şu sözlerinin hiç birimiz tarafından unutulmaması gerekiyor “Yunus Emre Der Hoca, gerekse bin var hacca hepisinden iyice bir gönüle girmektir” dedi.

Daha sonra öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektiren Belediye Başkanı Arif Dağlar, öğrencileri çeşitli hediyeler ile uğurladı.