BIST 10.471
DOLAR 32,58
EURO 35,02
ALTIN 2.432,45
HABER /  SPOR

Saraçoğlu Aragonesi büyüledi

Aragones Şükrü Saraçoğlu'nu gezdi. Yetkililerden bilgi alan İspanyol çalıştırıcı tesislere hayran kaldı.

Abone ol

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones, Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda, müzeyi, sahayı ve soyunma odalarını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Başkan Aziz Yıldırım ve diğer yöneticiler ile tanışan Luis Aragones yaklaşık 3 saat süreyle kulüp binasında bulundu.

Beraberindeki Carlos Carcallano ve Cesar Mediondo ile birlikte Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı toplantıdan hemen sonra Asbaşkan Mahmut Uslu ve Murat Özdaydınlı ile birlikte tekrar soyunma odasına gelen Luis Aragones, yeni sezon ile ilgili isteklerini Sarı-lacivertli yöneticilere söyledi.

İspanyol teknik adam, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda sahayı gezerken ise hayranlığını şu cümlelerle dile getirdi:

"Stat çok mükemmel bir yapıya sahip. Mimari yapı olarak da, tesis bazında da her şey düşünülmüş. Özellikle akustik çok etkileyici. Ancak, atmosfer nasıl olursa olsun ben maçlar sırasında sakin tavrımı koruyup takımımı en iyi şekilde yöneteceğim. Fenerbahçe olarak tüm kupalara talibiz. Katıldığımız tüm kulvarlardaki kupaları kazanmak istiyoruz."

Öte yandan, akşam antrenmanından önce Samandıra Kamp Tesisleri'ne gelecek olan Aragones ve ekibi, burada oyuncularla ve tesis personeli ile tanışacak.