BIST 10.755
DOLAR 32,24
EURO 34,88
ALTIN 2.424,88
HABER /  GÜNCEL

Kart sahiplerine fren

Finansbank'tan kredi kartı sahiplerini kontrol eden sistem. Kart harcamaları kontrol altında tutuluyor.

Abone ol

Finansbank, ''Harcama Uyarı Servisi'' ile CardFinans sahibi müşterilerinin kredi kartı harcamalarını kontrol altında tutmasını sağladığını bildirdi.

Bankadan yapılan açıklamada, kredi kartı harcamalarını kontrol altında tutmak isteyen CardFinans sahiplerinin, önceden belirledikleri aylık ekstre tutarını aştıklarında ''Harcama Uyarı Servisi'' sayesinde SMS ile uyarılarak, bilgilendirildiği, geçmiş dönemlerden gelen ve bir sonraki aya yansıyacak taksit tutarının da müşterinin belirlediği tutara dahil edildiği ifade edildi.

CardFinans kullanıcılarının istem dışı işsiz kalması durumunda ise ''CardFinans İşsizlik Sigortası''nın devreye girdiği dile getirilen açıklamada, kredi kartı hesap ekstresi borç bakiyesinin, sigorta teminat limitleri dahilinde karşılıksız olarak ödendiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Finansbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Temel Güzeloğlu, şunları kaydetti:

''Finansbank müşterilerine her türlü kolaylığı sağlayacak özelliklerle donatılan CardFinans'ın iki özelliğinin bu dönemde çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Global krizin tüm dünyayı etkisi altına aldığı bugünlerde müşterilerimizi dikkatli harcama yapmaya yönlendiriyor ve Harcama Uyarı Servisi ile ekstrelerini kontrol altında tutmalarını sağlıyoruz. İşsizlik Sigortası ile de işten çıkarılma korkusuna son veriyoruz.''

Açıklamada, CardFinans sahiplerinin ayrıca, hiçbir formalite gerektirmeden kredi kartının kullanılabilir limiti içinden anında kredi kullanabildiği, alışveriş yapılan mağazada taksit seçeneği olmasa da yapılan taksitsiz harcamalarının tek bir talimatla sonradan taksitlendirilebildiği, telefon, elektrik, kablolu TV gibi faturalarını, CardFinans ile ödemeyi tercih eden müşterilerden herhangi bir ilave ücret alınmadığı ve CardFinans sahiplerinin Arçelik, Beko, Media Markt, BP, Bimeks, Derimod, LCW, YKM, Kiğılı, Koçtaş ve daha pek çok mağazada taksit ve ''ParaPuan'' avantajlarından da yararlanabildiği bildirildi.