BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Karşılaşınca olanlar oldu (video)

Tokat'ta daha önceden aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen iki kişi, cadde ortasında karşılaşınca olanlar oldu.

Abone ol

İki kişi, cadde ortasında karşılaşınca önce selamlaştılar ardından kavgaya tutuştu. İlginç anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Tokat'ta kent merkezinde yaşayan Özgür B. ile İhsan K. sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa Bulvarı Kuyumcular Çarşısı önünde karşılaştı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasında yansıyan görüntülerde, daha önceden aralarında alacak verecek meselesi olduğu öğrenilen Özgür B. ile İhsan K. önce bir birlerlerine selam vererek tokalaştı.

İkili arasında daha sonra tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Özgür B. İhsan K.ya bıçak sapıyla saldırdı. Saldırı sonrası İhsan K. başından yaralandı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kavga sırasında olay yerinde bulunan bir PTT çalışanın da ikiliyi ayırmaya çalıştığı görüldü. Kavganın ardından başından yaralanan İhsan K. tedavi için Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Özgür B. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.