BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.429,38
HABER /  DÜNYA

Karlı hava bu düğüne engel olamadı

Iğdır’da lapa lapa kar yağışının altında yapılan kır düğünü görenleri şaşırttı. <br/>Doğunun Çukurovası olarak bilinen Iğdır kent merkezinde...

Abone ol

Iğdır’da lapa lapa kar yağışının altında yapılan kır düğünü görenleri şaşırttı.
Doğunun Çukurovası olarak bilinen Iğdır kent merkezinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, şehir merkezinde 10, yüksek kesimlerde ise 50 santimetreyi buldu. Çimen Mahallesi’nde ikamet eden ve daha önce düğün tarihini bugüne alan Memik ailesi, eksi 15 derecede lapa lapa karın altında düğün yaptırdı. Düğüne gelen davetliler, halaylar çekerek genç çiftin mutluluğunu paylaştılar. Damadın abisi Osman Memik, daha önce düğünün davetiyelerini dağıttıklarını belirterek, “Kar yağdı iptal etmedik. Zorlansak da kar altında güzel bir düğün oluyor” dedi.
Iğdır’da hava şartların normalde böyle olmadığını ifade eden damat Mecit Memik ise, "Kar yağmasına rağmen düğünümüzü yaptığımız için çok mutluyum. Kışta olsa, soğukta olsa düğünümüz yaptık" dedi.
Damadın babası Ali Memik de, oğlunun düğününü yaptığını belirterek, “Kar berekettir. Düğünümüze gelenlere teşekkür ederim. Gelen misafirlerimiz kar yağışına aldırmadan halaylarla düğünümüze eşlik ettiler” dedi.
Düğüne katılan misafirler ise; karda olsa, kışta olsa kendilerinin damat ve gelinin yanında olduklarını, tek isteklerinin yeni çiftlerin mutluluğu olduğunu söylediler.
Düğün evinde, gelen misafirlere yemek ikramı yapıldı.
(İHA)