BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Kariyerimin en güzel golüydü

Miroslav Stoch, Gençlerbirliği karşısında attığı güzel golü anlatırken bu golün kariyerinin en güzel golü olduğunu söyledi.

Abone ol

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Gençlerbirliği'ni 6-1 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol atarak yıldızlaşan Miroslav Stoch, maçın ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmanın henüz 2. dakikasında Alex'in kullandığı kornerde yaptığı gelişine vuruşla ağları havalandıran Stoch, "Antrenmanlarda bu gole çalışıyorduk. Aslında çalışmalarımız sırasında tek vuruş yapmıyordum, önce kontrol ediyordum. Ama maçta iki ikişi üstüme geliyordu ve vurmam gerekiyordu. Ben de vurdum ve top mükemmel gitti. Bu kariyerimin en güzel golüydü." diye konuştu.

Son haftalarda deplasmanlarda aldıkları kötü skorlarla puan farkının arttığı hatırlatılan Slovak yıldız, "Hafta boyunca bu maçın çok önemli olduğunu konuştuk. Toplantılar yaptık ve oyuncu grubu olarak motiveydik. Malesef 4 maçtır deplasmanda kaybediyoruz, bu yüzden kazanmamız gerekiyordu. Galatasarayla aramızda şu an 6 puan var, rakibimiz pazartesi günü oynayacak. Biz kazanmaya devam etmeli ve puan kayıplarını beklemeliyiz rakibin. Aramızda oynayacağımız maçta da farkı kaybetmeliyiz." diyerek açıklamalarını tamamladı.