BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Karısının boğazını kesti suçu cinlere attı

Başkent’te Hüsnü Y. (51) adlı bir kişi, boşandığı eski eşi Dilber Elgin’i (53) parktaki çocukların gözleri önünde boğazını bıçakla keserek öldürdü

Abone ol

Psikolojik rahatsızlığı bulunan ve alkollü olduğu belirtilen Yerlikaya’nın daha önce polisi arayıp "Cinler, şeytanlar beni rahat bırakmıyor." dediği öne sürüldü.

screen-shot-2012-08-29-at-4.10.32-pm.pngOlay, Keçiören Ufuk Tepe Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan Dilber Elgin (53) gece mesaisinin ardından evine gitti. Elgin, bir süre sonra hasta olan kızını doktora göstermek üzere çalıştığı hastaneye geri döndü. Bu sırada Hüsnü Y. eşini arayarak, kendisiyle görüşmek istediğini söyledi. İkili daha sonra Elgin’in oturduğu gecekondunun yanındaki parkta buluştu. Burada bir süre bankta oturan ikili tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından yanında getirdiği bıçağa sarılan Hüsnü Y., parktaki çocukların gözleri önünde eşini boğazından ve sırtından 3 bıçak darbesiyle yaraladı. Hüsnü Y. daha sonra hızla olay yerinden uzaklaştı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ambulansla ağır yaralı olarak Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdığı Elgin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Üç çocuk annesi olan Elgin’in Hüsnü Y.’den boşandıktan sonra başka biriyle evlendiği ve kalp krizi geçiren ikinci eşini de 3 ay önce kaybettiği öğrenildi.

Olayı gören çocuklar ise ikilinin uzun süre bankta oturduğunu daha sonra Hüsnü Y.’nin bıçakla eşini öldürdüğünü ifade etti.

Kaçan eski koca ise polisin ısrarlı takibi sonucu kısa bir süre sonra yakayı ele verdi. Aşırı derecede alkollü ve psikolojik rahatsızlığı olduğu öğrenilen Hüsnü Y.’nin daha önce birkaç kez polisi telefonla arayıp, ‘Cinler, periler beni rahat bırakmıyor.’ dediği öne sürüldü.