BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Karısının boğazını kesti

Yatak odasında uyuyan karısının boğazını kesti. Kadını kızları buldu...

Abone ol

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bir kişin eşini boğazını keserek öldürdükten sonra kendi boğazını da keserek intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, ilçede lokanta işleten Osman K. (43), İskele Mahallesi Seda Caddesi'nde, bir yıl önce taşındıkları iki katlı evlerinde, saat 07.00 sıralarında, üst kattaki yatak odasında yatan eşi Fatma K'nin (43) boğazını bıçakla kesti.

Odanın kapısını kilitleyerek alt kata inen ve salonun kapısını kilitleyen Osman K, bu kez de aynı bıçakla kendi boğazını kesti. Bu sırada uyanan çiftin 13 ve 15 yaşındaki iki kızı, duydukları inleme sesleri üzerine yatak odasına girmek isteyince kapının kilitli olduğunu fark etti.

Bunun üzerine evlerinde misafir olan dayıları Hasan U'yu uyandırarak kapıyı kırıp odaya giren çocuklar, annelerinin kanlar içinde yattığını gördüler.

İhbar üzerine güvenlik güçleriyle birlikte olay yerine gelen sağlık ekibi, boğazı kesilen Fatma K'nin öldüğünü belirlerken, kilitli olan salon kapısını kırarak içeri giren polis, Osman K'yi de boğazı kesilmiş bir şekilde yerde yatarken buldu.

Ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırılan ve yapılan ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesine alınan Osman K'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

İfadelerine başvurulan çiftin kızları ile dün akşam kardeşini ziyarete gelen Hasan U'nun, olay sırasında uyuduklarını ve çiftin tartıştığını ya da kavga ettiğini duymadıklarını söyledikleri bildirildi.

Bu arada, ailenin yakınlarının, Osman K'nin kıskanç biri olduğunu, çiftin sık sık tartıştığını, krediyle aldıkları ev için bankaya yüklü miktarda borçları olduğunu ifade ettikleri öğrenildi.