BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48
HABER /  GÜNCEL

Karısını eş değiştirmek için zorlayınca...

Diyarbakır’da eşi tarafından başka bir aile ile ’swinger’ (eş değiştirme) ilişkiye zorlandığını iddia eden 6 yıllık evli 1 çocuk annesi A.T., savcılığa suç duyurusunda bulunarak boşanma davası açtı.

Abone ol

DİYARBAKIR'ın Sur İlçesi’nde yaşayan 29 yaşındaki A.T., eşi 31 yaşındaki H.T.’nin kendisini başka bir çift ile swinger ilişkiye zorladığı iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulunup, boşanma davası açtı.

A.T.’nin avukatları Yeşim Yıldırım ve Bayram Aras’ın Aile Mahkemesi’ne gönderdiği dilekçede, olayın Şubat ayında olduğu belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Gece telefon çalınca eşi müvekkile telefonu açmasını söylemiştir. Ne olduğunu anlamayan müvekkil telefonu açmış ve karşı taraftan bir kadın Batman’da yaşayan evli bir çift olduklarını, kendileriyle arkadaşlık edebileceklerini söylemiştir. Müvekkil eşinin yanında görüşmeye devam ederken bir erkek telefonu alarak, ’Eşiniz bize ulaştı. Biz bu tür ilişkiler kuruyoruz. Galiba eşiniz size anlatmamış. Biz grup halinde cinsel ilişki kuruyoruz’ diye konuşmuştur. Müvekkil hayretler içinde telefonu kapatıp şaka olup olmadığını sormuş, eşi şaka olmadığını söylemiştir. Müvekkil aklını kaçırır gibi olmuş, davalı eş ise sadece özür dilemiştir. Müvekkil bu denli çirkin ve onur kırıcı davranış nedeniyle evliliğini sürdürememiş, kendisi ve kızının başına neler geleceğini bilememesi, duyduğu kaygı ve endişe nedeniyle evi terk etmiş ve savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur."

BOŞANMA DAVASI KABUL EDİLDİ

Eşler arasındaki evliliğin temelinden sarsılmış olduğu belirtilen dilekçede, tarafların boşanmalarına karar verilmesi ve davalı eşten 50 bin lira tazminat talebinde bulunuldu. Dosyayı incelen Aile Mahkemesi davanın kabulüne karar verirken, yargılamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.

BOŞANMAK İÇİN BU SENARYOYU UYDURDU

Suçlamaları kabul etmeyen şüpheli eş H.T. ise, eşinin kendisini sevmediğini, boşanmak için böyle bir senaryoyu uydurduğunu ileri sürdü.