BIST 10.199
DOLAR 32,34
EURO 34,93
ALTIN 2.399,91
HABER /  GÜNCEL

Karısına cinsel saldırıya 17 yıl!

Sürekli olarak alkollü olarak eve geldikten sonra darp ederek zorla ilişkiye girdiği, küfür ettiği karısı mahkemeye verince...

Abone ol

Adana'da, eşine cinsel saldırıda bulunup hakaret ve tehdit ederek kasten yaraladığı iddia edilen sanık hakkında 17 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Alınan bilgiye göre, Çınar Mahallesi'nde eşi H.S'yi (33) sürekli olarak alkollü olarak eve geldikten sonra darp ederek zorla ilişkiye girdiği, küfür ettiği, şikayette bulunursa öldüreceği tehdidinde bulunduğu ve darp sonucu yaraladığı öne sürülen R.S. (44) hakkında, şikayet üzerine Cumhuriyet Savcılığı tarafından iddianame hazırlandı.

Cinsel saldırı nedeniyle 2 çocuk annesi H.S'nin ruh halinin bozulduğu belirtilen iddianamede, tutuksuz sanık R.S'nin ''Cinsel saldırı, hakaret, tehdit ve kasten yaralama'' iddiasıyla 17 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanması istendi.

Boşanmak amacıyla 2 kez mahkemeye başvuruda bulunan, ancak aile büyüklerinin araya girmesiyle davadan vazgeçen eşine karşı suç işleyen sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanacağı bildirildi.