BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,93
ALTIN 2.438,24
HABER /  DÜNYA

KARISI, İNTERNETTEN TANIŞTIĞI BİRİNE KAÇTI

Hatay’da bir çocuk annesi kadınının, internette tanıştığı bir kişi uğruna 5 yıllık yuvasını yıkarak evini terk ettiği ileri sürüldü. <br/>Ha...

Abone ol

Hatay’da bir çocuk annesi kadınının, internette tanıştığı bir kişi uğruna 5 yıllık yuvasını yıkarak evini terk ettiği ileri sürüldü.
Hatay’da 2008 yılında evlenen Ali Cevahir ve Emine Cevahir’in bir kız çocukları olmasına rağmen Emine Cevahir internet ortamından tanıştığı Mehmet Ö.’nün yaşadığı İstanbul’a çocuğunu da alarak kaçtığı ve burada yaşamaya başladığı iddia edildi. Karısının 2012 Haziran ayında sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı Mehmet Ö. ile aralarındaki ilişkinin zamanla geliştiğini ve bundan daha sonra haberinin olduğunu anlatan Ali Cevahir, "Karım evi terk ettikten sonra yaklaşık 1.5 ay haber alamadık. Daha sonra eşim bana ulaştı ve pişman olduğunu söyledi ben de pişman olduğu için affettim tekrar evine döndü. Birlikte yaşamaya başladık, her şeyi unutmaya çalıştık” dedi.
Aradan 1 ay geçtikten sonra bir gün işe gittiğini akşam eve döndüğünde ise eşinin 13 aylık olan kızı Almina’yı ve evde bulunan bir miktar para ile ziynet eşyalarını da alarak evden ayrıldığını belirten Ali Cevahir, kötü günlerin yeniden başladığını söyledi.
Cevahir, karısına ulaşamadığını ama yanına kaçtığı Mehmet Ö.’ye ulaştığını o şahsın da kendisini "Kızını almak istiyorsan bana 20 bin TL vereceksin" dediğini söylediğini iddia etti.
Her şeyden vazgeçtiğini tek isteğinin kızına kavuşmak olduğunu söyleyen Cevahir, karısından boşanmak için de dava açtığını belirtti.
(İHA)