BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

BAKAN EROĞLU’DAN HÜLYA AVŞAR’A CEVAP

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belgrad Ormanları’ndaki sosyal tesislerin kapatılmasının ardından kendisine tepki gösteren ünlü oyu...

Abone ol

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Belgrad Ormanları’ndaki sosyal tesislerin kapatılmasının ardından kendisine tepki gösteren ünlü oyuncu Hülya Avşar’a cevap verdi.
Bakan Eroğlu, kiracının sözleşmesinin bittiğini belirterek, "Bizim keyfi olarak ’5 yıl daha uzattım’ deme hakkımız yok. Tekrar ihaleye çıkarılacak veya kamu kurumlarına, protokole verme imkanımız var. Kapanma diye bir şey yok. Orası vatandaşlara en güzel şekilde hizmet vermeye devam edecek" dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, TGRT Haber Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın hazırlayıp sunduğu "Ankara Gündemi" programına konuk oldu. Bakan Eroğlu, programda ünlü oyuncu Hülya Avşar’ın Belgrad Ormanları’ndaki sosyal tesislerin kapatılmasının ardından yaptığı açıklamalara cevap verdi. Eroğlu, Hülya Avşar’ın bahsettiği kiracının sözleşmesinin bittiğini belirterek, "Sayın Hülya Avşar beni de aradı. Dosyayı inceledim, teslim edilirken belli bir süre geçmiş onu fark ettim ’bu kadar süre hakları var’ diye eksik kalan süreyi de kendilerine teslim ettik. Ama bizim keyfi olarak ’5 yıl daha uzattım’ deme hakkımız yok" dedi.

"KAPANMA DİYE BİR ŞEY YOK"
"Biz devletiz, şahıs olsak sanatçının dediği kişiye verebiliriz belki ama devletiz" diyen Bakan Eroğlu, "Devletin belli prensipleri var. Kamu İhale Kanunu diye bir şey var. Dolayısıyla süre bitti, işsiz kalma diye bir şey yok. Yeniden ihaleye çıkılır veya bazı kamu kurumlarına, protokole verme imkanımız da var. Bu kiracı da ihaleye girebilir. Orası sahipsiz kalmayacak, yeniden verilecek. Kapanma diye bir şey yok. Yani orası vatandaşlara en güzel şekilde hizmet vermeye devam edecek" ifadelerini kullandı.
(İHA)