BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kardeşler aynı saatte öldü

Onlar iki kardeş... Bir gün arayla rahatsızlandılar. Ayrı hastaneler, aynı saatte öldüler...

Abone ol

Bolu’da, 74 yaşındaki Cevat Abak ile kardeşi 62 yaşındaki Mustafa Abak, bir gün arayla rahatsızlanarak kaldırıldıkları ayrı hastanelerde aynı saatte öldü.
     
İş Bankası Bolu Şubesi’nden emekli 3 çocuk babası Mustafa Abak, 2 gün önce saat 20.30 sıralarında rahatsızlanınca yakınları tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tansiyon rahatsızlığı olan Mustafa Abak hastanede tedavi altına alınırken, kalp ve şeker hastası emekli öğretmen olan ağabeyi 3 çocuk babası Cevat Abak da dün saat 01.00 sıralarında rahatsızlanınca Özel Çağsu Hastanesi’ne kaldırıldı. Abak kardeşler, iki ayrı hastanede tedavileri devam ederken bugün saat 01.30 sıralarında hayatlarını kaybetti.
     
Abak kardeşlerin ölümü ile üzüntüye boğulan yakınları, “Bir gün arayla hastaneye kaldırıldılar. Aynı saatte de hayatlarını kaybettiler. Ölümleri arasında 3- 4 dakika ya var ya yok. Birlikte ölmeleri büyük bir acı oldu'' dedi.
     
Abak kardeşler, bugün Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şehitler Mezarlığı’nda yan yana toprağa verilecek.