BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 35,05
ALTIN 2.324,50
HABER /  MAGAZİN

Kardashian'dan şaşırtan değişiklik!

Rapçi nişanlısı Kanye West ile geçtiğimiz haftasonu dünya evine giren sosyetik güzel Kim Kardashian evlilik sonrası radikal değişikliklere başladı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Rapçi nişanlısı Kanye West ile geçtiğimiz haftasonu dünya evine giren sosyetik güzel Kim Kardashian evlilik sonrası radikal değişikliklere başladı.

İtalya'nın Floransa kentinde rüya gibi bir düğünle dünyaevine giren Kanye West ve Kim Kardashian çifti magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Rüya düğünün fotoğrafları magazin basınında olay yaratırken sosyal medyada ve gündemde haftasonunun en çok konuşulan olayı ünlü çiftin düğünleri olmuştu. 

0.20140529093223.jpg

Rapçi nişanlısı Kanye West ile rüya gibi bir evlilik yapan Kim Kardashian düğün sonrası magazin basınının ilgisini yeniden çekmeyi başardı. Eşi Kanye West ile birlikte İrlanda'da balayında olan sosyetik güzel Kim Kardashian evliliği sonrası sosyal medyadaki radikal değişik değişiklikleri ile magazin basınında yer almayı başardı.

1.20140529093424.jpg

Nişanlısı Kanye West ile İtalya'da dünya evine giren realty show yıldızı Kim Kardashian sosyal paylaşım sitelerinde bulunan twitter ve instagram gibi sitelerdeki üyelik adını değiştirmesi ile gündem yarattı. Sosyal paylaşım sitelerinde 20 milyonu aşkın takipçisi olan Kim Kardashian hesaplarının sonuna eşi olan Kanye West'in soyadını ekleyerek 'Kim Kardashian West' yapması ile büyük dikkat çekti.

2.20140529093631.jpg

Daha önce 2 kez evlilik tecrübesi yaşayan sosyetik güzel Kim Kardashian'ın ilk kez böyle bir soyadı değişikliğine gittiği belirtilirken ünlü güzelin takipçileri tarafından tebrik mesajına tutulduğu da iddia edildi. Aynı zamanda çiftin İrlanda'da harika bir balayı geçirdiği belirtilirken Ballyhoura adlı bir yerde dağ bisikleti sporu yapan çiftin daha sonra İrlanda dağlarında piknik yaptığı iddia edildi.