BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,67
ALTIN 2.408,69
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karayollarında son durum

Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Abone ol

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, İyidere-Çayeli yolunun 5’inci kilometresindeki Sarayköy–1 ve Sarayköy–2 tünellerinde yapılacak olan otomasyon çalışmaları nedeniyle Sarayköy–2 Tüneli girişi Rize-Trabzon istikametinde, Sarayköy–1 Tüneli girişi Trabzon-Rize istikametinde ulaşımın tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacağı bildirildi.

Söğüt-Korkuteli-Antalya yolunun 25-27’nci kilometre arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 14.00–16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak.

TEM Otoyolu’nun Ispartakule Kavşağı-Avcılar Kavşağı arasında kalan kesiminde ve Avcılar Kavşak Kolları (Gişe Sahası dâhil) kesimlerinde üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle bugünden itibaren 18 Ağustos 2010 tarihine kadar her gün 22.00–06.30 saatleri arasında şeritler tamamen kapatılarak ulaşım karşı yönden gidiş-geliş olarak sağlanacak.

Ortaklar-Söke-Milas yolunun 58-60’ıncı kilometreleri arasında patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün ve yarın 13.00–18.00 saatleri arasında yol kısa süreli aralıklarla trafiğe kapatılacak. Ortaklar-Söke-Milas yolunun 57-61’inci kilometreleri arasında sürdürülen patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 13.00–18.00 saatleri arasında yol aralıklarla trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Karacabey-Bursa yolunun 35-38’inci kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Bursa-Karacabey istikametinden sol şeritten sağlanacak.

Açıklamada, kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, zincir, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.