BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Karamandan iftiracı suçlaması

Deniz Feneri davasıyla ilgili basın açıklaması yapan CHP'li Ali Kılıç'a, Zekeriya Karaman'dan yanıt gecikmedi. Karaman 'Yargıya baskı yapmayın' dedi.

Abone ol

CHP'li Ali Kılıç'ın bugün düzenlediği basın toplantısında Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman'a yönelttiği suçlamalara cevap geldi.

Zekeriya Karaman, Ali Kılıç'ın dile getirdiği iddiaları yalanlayarak, "...başlatılan bir soruşturmada yalanlarınızla yargıya baskı yapmayın" uyarısında bulundu.

İşte Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman'ın açıklaması:

"Bugün yaptığınız basın toplantısında kelime oyunları ve demagojilerle iftira kampanyası yürütmektesiniz! Şahsımı ve Kanal 7’yi ilgilendiren ifadelerinizdeki suçlamalar tamamen yalandır.

AK Parti ile şahsım ve Kanal 7 arasında hiçbir parasal –maddi ilişki yoktur. Sayın Başbakan’ın oğluyla da hiçbir ticari ve parasal ilişkimiz olmamıştır.

Ayrıca Başbakan’ın oğlu hayatında hiçbir zaman Kanal 7 Avrupa binasında bulunan Deniz Feneri e.v. merkezine gelmemiştir. Bu iddialarla ilgili varsa bir belgeniz bunu ortaya koyun. Klasörleri dışından gösterip insanları kandırmayın. Ayrıca başlatılan bir soruşturmada yalanlarınızla yargıya baskı yapmayın."