BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Karakış geldi kar başladı

Sıcaklıklar daha da düşecek. Yağmur ise haftaboyunca ortalığı göle çevirecek. Dahası kar da artık yüzünü gösterecek.

Abone ol Yurdun büyük bölümünde bu hafta yağışlı hava bekleniyor. Uludağ ve Kartalkaya'ya kar yağıyor... Yarın batı bölgelerinde şiddetli yağışlar bekleniyor. Sıcaklık da 4 derece düşüyor...

BUGÜN: Yağışlar kıyı Ege ile Batı Akdeniz kıyılarında kuvvetli olacak.  Tahminlere göre, bugün yurdun kuzey, iç ve batı kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzeyi ile Batı ve Orta Karadeniz’in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerler parçalı bulutlu bir gün geçirecek.
ULUDAĞ'A KAR YAĞIYOR
Türkiye’nin en modern kayak tesislerine sahip Uludağ’da, kar kalınlığı zirvede 3 santimetreye ulaştı. Meteoroloji yağışların hafta sonuna kadar devam edeceğini söyledi. Hava sıcaklığı 2 derece. Cumartesi ve pazar günü de kar bekleniyor.

İŞTE HAFTANIN HAVASI

19 Kasım Çarşamba: Yurdun kuzey, iç ve batı kesimleri çok bulutlu; Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun kuzey, batısı ve Karadeniz sağanak, gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerler parçalı bulutlu geçecek. Yağışların, Güney Ege ile Batı Akdeniz’de kuvvetli olması bekleniyor.

20 Kasım Perşembe: Yurt geneli parçalı çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve kıyı Ege dışında tüm yurt yağışlı olacak. Yağışlar, yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek.

21 Kasım Cuma: Yurdun doğu kesimleri ile Ege parçalı çok bulutlu, Kıyı Ege, Doğu Akdeniz, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sivas çevreleri yağışlı geçecek. Yağışların yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yükseklerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi bekleniyor.

22 Kasım Cumartesi: Yurdun güney ve batı kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Doğu Anadolu’nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu bölgesi yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu olacak.

23 Kasım Pazar: Yurdun batı ve güney kesimleri çok bulutlu, Marmara, Ege, Akdeniz, Batı Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Samsun ve Amasya çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerler parçalı bulutlu geçecek.

24 Kasım Pazartesi: Yurt geneli parçalı çok bulutlu, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu dışında tüm yurt yağmur ve sağanak yağışlı olacak.

Hava sıcaklığının, yağış alan yerlerde 2-4 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bildirildi.