BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Beş kızıyla kaçan anne

Birbirlerinden kopmamak için sosyal güvenlikten kaçan anne ve beş kızı görüntülendi

Abone ol

İNTERNETHABER

Psikolojik rahatsızlıklarından dolayı beş kızından ayrı kalmak zorunda olan Natalie Bracht kızlarını alıp kaçmıştı ama şimdi yakalanmak üzere.

35 yaşındaki kadın, yaşları 5 ile 13 arasında değişen beş kızını sosyal güvenlik servisinden kaçırarak ortadan kaybolmuştu. Tiyatral Kişilik Bozukluğu denilen psikolojik bir hastalık nedeniyle İngiliz sosyal güvenlik servisi kızlarını korumak adına ondan almak istedi. Ama Bracht, kızlarından ayrı kalmak istemedi ve onları da alarak altı ay önce ortadan kayboldu.

Kaçak kadın ve kızlarının görüntüsü ise dün bir metro istasyonunda, tebdili kıyafet halde yürürlerken çekildi. Kadın ve kızların Londra’da olduğundan artık emin olan polis ise başörtüsü ve mantolar içindeki bayanları yakalamak için seferber oldu.

Şimdiye kadar kızların hayatından endişe edilirken, çekilen görüntüler sayesinde kızların iyi olduğu öğrenildi. Hatta toplumdan kızların durumu iyi görünüyor, onlar da annelerinden ayrı kalmak istemiyorlar, anne ve kızları için beraber kalabileceklerine dair güvence verilmeli şeklinde tepkiler oluştu.

Kadın ve çocukların babaları hakkında çeşitli dönemlerde yaptığı açıklamalar ise kafa karıştırıcı. Çocuklardan biri babasının Libyalı bir ajan olduğunu internet aracılığıyla açıklarken, Natalie ise üç çoğunun babasının İsrailli bir bilim adamı olduğunu söylemiş. Bu açıklamaları kadının hastalığına yoran yetkililer, kaçakları bulmak ve bu sorunu en zararsız şekilde çözmek için çalıştıklarını söylüyorlar.