BIST 10.322
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.453,79
HABER /  GÜNCEL

Karakış fena bastıracak!

Haftasonu tatilinin son günündeyiz. Peki yeni haftada havalar nasıl olacak? İşte size yeni yıl tatili de dahil detaylı rapor;

Abone ol Türkiye, yarından itibaren yağışlı havanın etkisine girecek. Yarın kıyı bölgelerde yağmur, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar bekleniyor. Hava sıcaklığı yarın ve hafta başında güney, iç ve batı bölgelerde 2 - 4 derece azalacak.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yarın Marmara'nın güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Bilecik, Yalova ve Sakarya), Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı (Ankara, Eskişehir, Konya, Çankırı, Kırıkkale ve Yozgat), Orta Karadeniz kıyıları (Samsun ve Ordu), Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu (Erzurum, Kars ve Ardahan) ile Bolu ve Düzce
çevreleri yağışlı geçecek.

Ankara'da Pazartesi -1, Salı -3, Çarşamba -5 derece olacak. Bunlar en yüksek sıcaklık değerleri. Doğu Anadolu'da Çarşamba günü -11 derece olacak.

İstanbul'da  Ankara'dan farklı değil. Pazartesi 3 Salı 1 Çarşamba 0 derece olacak. İç bölgelerde ortalama -5 derece olacak. Pazar günü İstanbul'da karla karışık yağmur bekleniyor.

Ege kışı kesimlerinde su baskınları bekleniyor. İç kesimlerde kar yağışı olacak. İşte Meteoroloji'nin bölgelere göre 5 günlük hava tahmini:

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ