BIST 9.759
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.418,78
HABER /  MEDYA

Karadayı 90. bölüm Belgin Mahir'e oyun oynuyor

Karadayı 90. yeni bölümü ile yine nefes kesecek. Belgin Mahir'in sıkışıklığından faydalanmak ister. Aralarındaki anlaşmayı hatırlatır ve Mahir'e istediği dosyayı getirmesi için ertesi günün gecesine kadar süre tanır.

Abone ol

Karadayı 90. yeni bölümü ile yine nefes kesecek. Belgin Mahir'in sıkışıklığından faydalanmak ister. Aralarındaki anlaşmayı hatırlatır ve Mahir'e istediği dosyayı getirmesi için ertesi günün gecesine kadar süre tanır.

Kabadayıların masasından atılan Mahir başa dönmüştür. İntikamı için geri adım saydığı bu durumun içinden çıkmanın yollarını aramaktadır. Belgin Mahir'in sıkışıklığından faydalanmak ister. Aralarındaki anlaşmayı hatırlatır ve Mahir'e istediği dosyayı getirmesi için ertesi günün gecesine kadar süre tanır. 

karadayi-1.20141221101830.jpg

Aksi halde kabadayılara gidip Mahir'in aslında içlerinden birinin peşinde olduğunu anlatacaktır. Mahir'in Belgin'i durdurabilmesi için Vehbi'nin polis tarafından korunan evine girmesi ve dosyayı bulması gerekmektedir. Feride her zaman ki gibi sevdasına yardım edecektir. Mahir dosyayı bulup Belgin'e zamanında götürmeyi başarabilecek midir? Mahir'le hesaplaştıktan sonra öfke ve acıyla evine doğru giden Nazif'in yolunu serseriler keser. 

karadayi-2.20141221101841.jpg

Nazif'in üstünde para bulmayınca da parmağındaki alyansa göz dikerler. Nazif vermemek için var gücüyle mücadele etse de adamlar alyansı almayı başarır. Mahir babasının başına gelenleri öğrenir ve adamların peşine düşer. Mahir adamları bulup alyansı alabilecek midir? Bu olay baba oğul arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecektir? 

karadayi-3.20141221101851.jpg

Ayten'in sahne hazırlıkları son sürat devam etmektedir. Çıkış şarkısı bulunmuştur. Ayten heyecanla stüdyoya girip şarkısını okur. Sosyete yaptığı iyiliklerin karşılığını beklediğini ima eder. Ayten'in Sosyete'nin imasına karşısında tavrı ne olacaktır?

89. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

İntikamı ve masum bir insanın canı arasında sıkışıp kalan Mahir, kabadayıları karşısına almayı göze alarak Haydar'ın canını kurtarmayı seçecektir. Bu beklenmedik tavrı karşısında şaşkına dönen kabadayılar Mahir'in aklından ne geçtiğini merak etmektedir.

_karadayi-1.jpg

Onlar için Mahir giderek büyüyen bir muamma haline gelmiştir. Araştırma yapmaya başlarlar. Bu sırada Belgin Mahir'e durumun ciddiyetini anlatır. Kabadayılar onunla ortaklığı bozmak üzeredir. Mahir kabadayıları ikna edip masada kalmayı başarabilecek midir? Feride'nin Mahir'le barışıp barışmadığını anlamaya çalışan Mehmet Saim, Kerime'yi sıkıştırır.

_karadayi-3.jpg

Olayın bir kısmına şahit olan Feride babasının bu yüzüyle ilk kez karşılaşmıştır. Şaşkına döner. Mehmet Saim Feride'yi son kez Mahir konusunda uyaracaktır. Sevdasına yardım etmekten başka bir şey düşünmeyen Feride babasının sözlerini ciddiye alsa da yine de Mahir'in yanında olacaktır. Kabadayılarla arasının açıldığını öğrenmiştir.

_karadayi-4.jpg

Üstelik Belgin de Mahir'den Vehbi'deki dosyayı istemektedir. Belgin Mahir'e dosyayı teslim etmesi için iki gün verir. Aksi halde kabadayılara asıl amacının ne olduğunu anlatacaktır. Mahir iyice sıkışmış durumdadır. Feride Mahir için Vehbi'ye olan yakınlığını kullanmaya karar verir. Vehbi'nin evine gidecek ve dosyayı arayacaktır.

karadayi-2.20141215090359.jpg

Feride dosyayı bulmayı başarabilecek midir? Nazif'in işlerinin kötü olduğunu haber alan Mahir ona yardım etmek için bir plan yapar. Dükkana müşteri göndermeye başlar. Birden satışların artması Nazif'in moralinin düzelmesine neden olur. Nazif müşterileri gönderen kişinin Mahir olduğunu anlayabilecek midir?

KARADAYI'DA NELER OLDU?

Mahir, Haydar'ın hayatını kurtarabilmek için farkında olmadan Orhan'ı öldüresiye dövmüştür. Büyük bir vicdan azabıyla kardeşini hastaneye götürür.

karadayi-1.20141208091825.jpg

Orhan'ın tedavisi sürerken yanından ayrılmaz. Bu sırada Orhan olayları birleştirerek abisinin kabadayılara oyun oynadığını anlar. Orhan içindeki öfkeye ve kıskançlığa yenilip abisini ele verecek midir? Feride, Vehbi ve Belgin'le yediği akşam yemeğinde ikisi arasında bir ilişki olduğunu anlamıştır.

karadayi-2.20141208091838.jpg

Belgin'in yemek boyunca kışkırtıcı tavırları karşısında sağlam durmaya çalışır çünkü Mahir'in ona verdiği sözü tutup Belgin'den uzak duracağından emindir. Karmaşık duygularla restorandan ayrılan Feride'yi kadınsı hisleri rahat bırakmamaktadır.

karadayi-3.20141208091851.jpg

Sevdasını kıskanan Feride, restoranda düşürdüğü cüzdanını vermek üzere Belgin'in güzellik salonuna gidecektir. Mahir ve Belgin'i bir kez daha baş başa gören Feride yıkılır. Mahir bir kez daha Feride'yi ikna edebilecek midir? İlknur'un yaptığı çalışma sonrası gecekonducular için bir çıkış yolu bulunmuştur. Emsal davası açılacak ve herkes evini değerinde satabilecektir. Bütün bunlar olurken pasajdan gizlice ayrılan Haydar izini kaybettirmiştir.

Kabadayıların onun peşinde olduğunu bilen Mahir bir an önce onu bulmak ve saklamak zorundadır. Mahir ve kabadayılar iki koldan Haydar'ı aramaktadır. Mahir, Haydar'ı bulup Haydar'ın canını kurtarabilecek midir?


KARADAYI'DA İŞLER KARIŞTI

Herkesten gizli aşklarını yaşamaya başlayan Feride ve Mahir çok mutludur fakat aşmaları gereken engeller hala öylece karşılarında durmaktadır.

karadayi-1.jpg

Feride'nin huzursuzluğunu bile bile Belgin'e evet demek zorunda kalan Mahir bir an önce dosyayı bulup Belgin'e vermeyi planlamaktadır. Yasin'in yardımıyla Vehbi'den dosyayı almanın yollarını ararlar. Mahir dosyayı bulup Belgin'i susturmayı başarabilecek midir? Belgin konusunda kuşkuları iyice artan Feride, Vehbi'ye yemek teklifinde bulunur.

karadayi-2.jpg

Böylece Belgin'den olay hakkında daha net bilgiler alabileceğini ve yardımcı olabileceğini söyleyerek Vehbi'yi ikna eder. Feride'ye hayır diyemeyen Vehbi Belgin'e birlikte yemek yiyeceklerini ve dikkatli olmasını söyler. Belgin ve Vehbi'yle buluşmaya giden Feride büyük bir sürprizle karşılaşır. Feride'yi şoke eden olay nedir?

karadayi-3.jpg

Nail'in tehdidi karşısında zor durumda kalan rektör Osman'dan savunma ister. Savunma kurul tarafından değerlendirilecektir. Kurulun alacağı karar bedir? Osman okuldan atılacak mıdır? Haydar'ın mütahite saldırması Mahir'in planlarını bozmuştur. Handa yaşayan gecekonducular için bir çıkış yolu ararken olayın kontrolünden çıktığını anlar.

karadayi-4.jpg

Mahir Belgin'den kabadayıların Haydar'ı öldürmeye karar verdiklerini ve bu işi kendilerinin halledeceğini öğrenir. Haydar'ı kaçmaya ikna eder ve pasaja saklar. Haydar'ı öldürmek için görevlendirilen kişi pasajda olduklarını öğrenir ve oraya gider. Mahir Haydar'ı koruyabilecek midir? Haydar'ı öldürmek için görevlendirilen kişi kimdir?