BIST 10.196
DOLAR 32,39
EURO 34,75
ALTIN 2.405,87
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karabük'te küçük kursiyerlere sertifika

Karabük'ün Yenice ilçesine bağlı Şirinköy İlköğretim Okulu'nda bilgisayar operatörlüğü kursu gören 15 kursiyer sertifikalarını aldı.

Abone ol

Şirinköy İlköğretim Okulu'nda 12.12.2009-11.04.2010 tarihleri arasında, Yenice Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan 160 saatlik Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü kursunu başarı ile bitiren kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikalarını dağıtıldı.

Sertifika töreninde konuşma yapan Şirinköy İlköğretim Okulu Müdürü Recep Keleş bu tür kurslara katılmanın önemini belirterek, "Halen Şirinköy ilköğretim okulun' da 17 Nisan tarihinde başlayan yeni bir Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü kursu devam etmekte. Buna da 18 kursiyerimiz katılıyor. Yenice Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Sınıf Öğretmeni Ferdi Kurt tarafından açılan bu kurslarda Yenice İlçesinde ilk kez modüler sistem uygulanıyor.

Böyle yararlı bir çalışmayı İl ve İlçe merkezine oldukça uzak bir köyde gerçekleştiren Yenice Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü' nü, sınıf Öğretmeni Ferdi Kurt' u ve kurslarını başarı ile tamamlayan kursiyerleri tebrik ediyoruz" dedi.