BIST 10.267
DOLAR 32,29
EURO 34,82
ALTIN 2.411,90
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karabükspor Kayserispor için hazır

Manisaspor galibiyetiyle başlayan Kardemir Karabükspor, 2. haftada Kayserispor deplasmanından da puanla dönmeyi hedefliyor.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'e geçtiğimiz hafta kendi sahasında Manisaspor galibiyetiyle başlayan Kardemir Karabükspor, 2. haftada Kayserispor deplasmanından da puanla dönmeyi hedefliyor.

Tüm hazırlıklarını tamamlayan Kırmızı-mavili ekip Vjekoslav Tomiç, Bülent Ataman, Anthony Seriç, Kerim Zengin, Birol Hikmet, Mehmet Çoğum, Emil Angelov, Şenol Akın, Ferdi Elmas, Florin Cernat, Fatih Ceylan, Emmanuel Emenike, İlhan Parlak, Mariel Everton Da Silva (Tozo), Bülent Bal, Hakan Söyler, Armand Deumi ve Mertcan Eskin'den oluşan 18 kişilik kadroyla bugün Metin Türker Tesisleri'nden kulüp çalışanları tarafından uğurlandı.

Kayserispor deplasmanından puanla dönmek istediklerini söyleyen orta saha oyuncusu Fatih Ceylan, "Geçen haftaki Manisaspor maçındaki mücadele azmimiz ve oyunumuzu bu maçta ortaya koyarsak, takım olarak birbirimize yardım edersek, puan ya da puanlarla bu maçtan dönmek istiyoruz" dedi.

Diğer yandan Kardemir Karabükspor'un yarın akşam deplasmanda Kayserispor karşısına, Tomiç, Seriç, Kerim, Bülent Bal (Deumi), Mehmet Çoğum, Şenol, Fatih Ceylan, Tozo, Birol, Cernat ve Emenike'den oluşan ilk 11 ile çıkması bekleniyor.