BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.405,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karabükspor Kartal'ı bekliyor

Süper Lig'de yarın akşam sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor, yaptığı ısınma ve ter idmanı ile rakibini beklemeye başladı.

Abone ol

Yenişehir Çamlık tesislerinden bugün sabah son hazırlıklarını tamamlayan kırmızı mavili ekibin golcü oyuncuları Angelov ve Emenike Beşiktaş karşısında galip gelmek istediklerini söyledi.

Kendileri için Beşiktaş maçının önemli olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu Emil Angelov, "Lig'de üçüncü maçımız ve galibiyet istiyoruz. Beşiktaş takımına saygı gösteriyoruz ve çok iyi bir takım. Bizim için yarın akşam çok iyi olur ve inşallah yeneriz" dedi.

Karabük'ün plakası olan 78 numara ile forma giyen siyahi oyuncu Emmanuel Emenike ise, "Fazla düşünecek bir şey yok. Beşiktaş maçı da diğer maçlardan farklı değil. Beşiktaş büyük bir takım olabilir ama bizim için fazla farkı yok bu maçın. Diğer maçlara nasıl konsantre olduysak bu maçada bu şekilde konsantre olacağız. Bu maçlarda fazla yorum söylenmez ve çıkıp oynanır. Umarım bu maçta gol atarım ama kaç gol atacağımı Allah bilir" diye konuştu.

Takım daha sonra teknik direktör Yücel İldiz gözetiminde ısınma ve açma germe hareketleri ile şut çalışması yaparak antrenmanını tamamladı.

Diğer yandan yarın akşam saat 8'de oynanacak olan Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçının biletleri bugün Hasan Doğan Tesisleri'nde satışa çıktı. Sabah saatlerinde satışa sunulan biletlere ilginin az olduğu gözlendi.