BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,06
ALTIN 2.465,37
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Halk AK Parti'ye ders verecek!

CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin, "Halkımız, 12 Eylül günü, korku imparatorluğu kurmak isteyenlere ders verecek" dedi.

Abone ol

İstanbul'un Pendik İlçesi'nde referandum çalışmalarına devam eden CHP MYK Üyesi Gürsel Tekin ilk olarak ilçe örgütünü ziyaret etti.

İlçe Başkanı Halit Temiz'den referanduma yönelik yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Tekin, daha sonra esnaflarla buluştu. CHP İlçe Başkanı Halit Temiz ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte "Hayır" yazılı broşürleri dağıtan Tekin, 12 Eylül'de yapılacak olan referandumun içeriğine ilişkin bilgi verdi.

Ziyaret esnasında esnaflarla sohbet eden Tekin, "12 Eylül'de hayır oyu verin, Türkiye'yi demokrasiye kavuşturalım, yeni ve demokratik bir anayasanın başlangıcı için ilk adımı atalım" dedi. Esnaf ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yapan Tekin, AKP hükümetinin yargıyı ele geçirmek için hazırlık yaptığını belirterek, "Halkımız buna izin vermeyecektir" ifadesini kullandı.

Öte yandan, Gürsel Tekin İletişim Ofisi'nden yapılan açıklamaya göre, CHP'li Tekin'in cumartesi gecesi Kaya Ramada Otel'de yapılacak olan Vanlılar Federasyonu'nun iftar yemeğine katılacağı öğrenildi.