BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.436,23
HABER /  MEDYA

Kara Para Aşk 23. bölüm Ömer Metin'i eline geçiriyor

ATV ekranlarının heyecan ve aşk dolu dizisi Kara Para Aşk 23. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Elif ve Ömer'i bu akşam neler bekliyor, ikna olan Nilüfer neler anlatacak?

Abone ol

Ömer sonunda Metin'i ele geçirmeyi başarmıştır. Gözaltı süresi dolmadan Metin'i konuşturmak ve her şeyi itiraf etmesini sağlamak zorundadır.

Metin ise Tayyar'ı ele vermenin karşılığında Ömer'den Nilüfer'i ister. Nilüfer'le son kez konuşacaktır.

kara-para-aşk-23.-bölüm-1.jpg

Elif buna izin vermek istemez ama Nilüfer bunu ablasına borçlu olduğunu düşünerek görüşmeyi kabul eder.

kara-para-aşk-23.-bölüm-2.jpg

Nilüfer'le hesaplaşan Metin'i bu kez başka bir şok beklemektedir. Konuşmak için Ömer'e yeni bir şart koşar. Ömer gözaltı süresi bitmeden Metin'in isteğini gerçekleştirip Tayyar'ı ele vermesini sağlayabilecek midir? Bu sırada Ömer'i bekleyen büyük tehlike nedir?


Hüseyin'den Metin'in gözaltına alındığını öğrenen Tayyar deliye döner. Metin'i susturmanın tek yolunun annesini ele geçirmek olduğunu bilen Tayyar, Hüseyin'i Nevin'in peşine takar. Hüseyin Nevin'i bulup Tayyar'a teslim edecek midir?

Tayyar Metin'i susturmayı başarabilecek midir? Öğrendikleri yüzünden babasına çok öfkelenen Mert evi terk eder ve Denizerlerin kapısını çalar. Mert'i o halde yalnız bırakmak istemeyen Elif bir süre evlerinde kalmasına izin verir. Tayyar oğlunu ararken Eliflere gider ve Elif'le karşılaşır. Elif ve Tayyar arasında büyük bir hesaplaşma yaşanacaktır.

Elif, Tayyar'a babasının katili olup olmadığını sorar. Tayyar kibrine yenilip her şeyi itiraf edecek midir? Bütün bunlar olurken Hüseyin'in şüpheli davranışları Arda'yı iyice kuşkulandırır. Arda şüphelerini Pelin'le ve Ömer'le paylaşacak mıdır?

ATV ekranlarının heyecan ve aşk dolu dizisi Kara  Para Aşk 22. bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak. Elif ve Ömer'i bu akşam neler bekliyor, ikna olan Nilüfer neler anlatacak?

22. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nilüfer'i ikna etmeyi başaran Elif ve Ömer, Metin'i tuzağa düşürmek için kolları sıvarlar. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünen Ömer yakınındaki muhbirden habersizdir.

kapa-para-aşk-19.-bölüm-1.20141028104331.jpg

Metin, Ömer'in elinden kurtulmayı başarır fakat Tayyar'ın adamlarına yakalanır. Metin'i elinden kaçıran Ömer'in onun peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. 

kapa-para-aşk-19.-bölüm-2.jpg

Ömer Metin'i yakalayabilecek midir? Hüseyin Tayyar'a yardım etmeye devam etmektedir. Sami'nin cinayet şubedeki muhbirin peşinde olduğunu bilen Hüseyin, kendince dikkatli davranmaktadır.

kara-para-aşk-19.-bölüm-3.jpg

Oysa ekipten biri Hüseyin'in sık sık ortadan kaybolmalarından şüphelenmeye başlamıştır. Hüseyin'den şüphelenen kimdir? Bu şüphesini Ömer'le paylaşacak mıdır?

kara-para-aşk-19.-bölüm-4.jpg

Tayyar'ın eline düşen Metin daha fazla oyun oynamak istemez ve Tayyar'la yüzleşmeye karar verir. Metin Tayyar'a babası olduğunu bildiğini söyler. Bu gerçeği hiç bir zaman kabul etmek istemeyen Tayyar kendisini sırtından vuran Metin'i affedecek midir?

kara-para-aşk-19.-bölüm-5.jpg

Metin Tayyar'ın elinden kurtulabilecek midir? Bir yanıyla kızgın ve kırgın da olsa hala Metin'e aşık olan Nilüfer büyük acı çekmektedir. En büyük desteği ablalarından ve Ömer'den bulur. Ömer, Aslı ve Nilüfer'le yakın ilişkiler kurmaya başlamıştır.

GEÇEN HAFTA KARA PARA AŞKT'TA NELER OLMUŞTU?

Elif ve Ömer Roma'ya gidiyor. Aşklarını dolu dizgin yaşamaya başlayan çifti Roma'da neler bekliyor. Ömer Nedim'i sonunda konuşturmayı başaracak mı, Nedim'in anlatacakları neleri değiştirecek. Kara Para Aşk'ta 21. bölümde yaşanacaklar.

kara-para-aşk-21.-bölüm-1.jpg

Elif ve Ömer Roma'dan Metin'in onlara yem olarak bıraktığı Nedim ile dönerler. Kızının Metin'in elinde olduğunu düşünen Nedim korktuğu için konuşmaya niyeti yoktur. 

kara-para-aşk-21.-bölüm-2.jpg

Metin'in Nedim'i özellikle arkasında bıraktığına inanan Ömer ise sonunda Nedim'i konuşturmayı başarır. Nedim'in anlattıkları Ömer'in yeni kapılar açmasına sebep olacaktır. Nedim'in kızını kurtarmak için operasyon düzenleyen Ömer ve Sami çocukları ameliyat etmek üzere olan Doktor Giray'ı suçüstü yakalar. Tayyar ve Giray arasındaki bağlantıyı Elif sayesinde kuran Ömer, Giray'ı konuşturmak zorundadır. Uzaklaştırma cezası olan Ömer emniyette sorgu için bekleyen Doktor Giray'ı konuşturup ondan Tayyar Dündar adını alabilecek midir? 

kara-para-aşk-21.-bölüm-3.jpg

Her şeyin yolunda gittiğini düşünen Tayyar, ameliyat sırasında yapılan baskını ve Giray'ın Ömer'in elinde olduğunu öğrenir. Baskının nasıl gerçekleştiğini anlamaya çalışırken Nedim'in Roma'da yakalandığını duyar. Tayyar, Metin'in ona hazırladığı tuzağı anlayıp kurtulmayı başarabilecek midir? 

kara-para-aşk-21.-bölüm-5.jpg

Nilüfer'i almak için İstanbul'a dönen Metin onu ikna etmek için yeniden karşısına çıkar. Nilüfer Metin'e güvenmediğini bir kez daha söyler. Metin Nilüfer'in güvenini kazanmak ve ona olan sevgisini ispatlamak için kendisini tehlikeye atarak soyadını söyler. Nilüfer şoke olur. Nilüfer bu sırrı saklayabilecek midir?
kara-para-aşk-23.-bölüm-4.jpg

KARA PARA AŞK'TA 20. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Elif ve Ömer operasyon için Roma'dadır. Hazırlıklar yapılırken ikili, Sami amire rağmen bir birlerinden ayrı kalmayı başaramaz. Roma'da romantik anlar yaşayan çifti bu kez başka bir sürpriz beklemektedir. Elif ve Ömer, Metin'in oyununa gelecek midir? Operasyon başarıyla sonuçlanacak mıdır?

Nilüfer Metin'in Elif'e yolladığı ses kaydını dinledikten sonra yıkılır. Sığınacak dertleşecek kimsesi olmadığı için Mert'i arar. Mert'le dertleşen Nilüfer'in konuşmalarının bir kısmına şahitlik eden Aslı her şeyi öğrenmek için Nilüfer'in yakasına yapışır. Aslı Nilüfer'i konuşturup gerçekleri öğrenecek midir?

Metin dört gözle Nilüfer'in Roma'ya gelmesini beklerken sert bir mesajla karşılaşır. Ne olduğunu anlamak için Nilüfer'e ulaşmaya çalışır. Metin, Nilüfer'e ulaşıp onu Roma'ya gelmesi için ikna edebilecek midir? Bekir Melike'nin söyledikleri yüzünden mahalle bakkalının önünde kalp krizi geçirir. Hastaneye kaldırılsa da kurtarılamaz. Bekir'in ölümüne neden olduğunu düşünen Melike yıkılır. Kardeşinin dinlenmek için tatilde olduğunu düşünen Hüseyin, karısına destek olur.