BIST 9.898
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.461,39
HABER /  GÜNCEL

Kar yağışı yol durumu kapalı yollar tam liste 1 Ocak 2016

Kar yağışı yol durumu son durum bilgilerini sizler için derledik. 1 Ocak 2016 kapalı yollar tam listesi ve Karayolları yol durumu uyarılarının detayları haberimizde.

Abone ol

Kar yağışı yol durumu ve ulaşımı olumsuz etkilemeye devam ediyor. 

Kar yağışı nedeniyle Susurluk, Balıkesir, Dursunbey ve Doğubayazıt, Çaldıran, Van yolları kar ve tipi nedeniyle trafiğe kapandı.

BALIKESİR-SUSURLUK YOL DURUMU

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde kar yağışı sonrası oluşan buzlanma nedeniyle, ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Balıkesir-İstanbul karayolunun Susurluk Kürse rampası mevkisinde buzlanma nedeniyle trafiğin zaman zaman aksadığı bildirildi. Diğer yandan Balıkesir-İzmir ve Balıkesir'i Körfez ilçelerine bağlayan Edremit karayolunda ise trafiğin açık olduğu ve sıkıntı yaşanmadığı belirtildi.

Yetkililer, gece kar yağışı sonrası oluşan ayaz nedeniyle buzlanmanın sürücülere zor anlar yaşatabileceğinden, zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçlarla yola çıkılmaması uyarısında bulundu.

Ekipler, Balıkesir AFAD yetkililerinin koordinasyonunda aksayan yolların tekrar ulaşıma açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

DİĞER NEDENLERLE KAPATILAN YOLLAR

Karayolları Genel Müdürlüğü'nün 1 Ocak 2016 tarihli günlük yol durumu bültenine göre, Balıkesir-Dursunbey yolunun 51-52. kilometreleri arası (Akbaşlar mevkisi) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle bugün 14.00-16.00 saatleri arasında yol ulaşıma kapatılacak.

İstanbul-Gebze yolunun 0-19. kilometreleri arasında Çayırova Kavşağı, Anibal Kavşağı, Gebze Doğu Kavşağı, Dilovası Kavşağı ve Eynerce Kavşağı'nda yol yapım çalışmaları nedeniyle 30 Haziran'a kadar sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri istendi.

 Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altına alan kar yağışı, pusu, sis ve buzlanmaya karşı sürücülerin dikkatli olmaları, kış koşullarını dikkate alarak yola çıkmaları uyarısında bulunuldu.