BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Kar güvenlik görevlisini hapsetti

Kartalkaya'da güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi, etkili kar yağışı nedeniyle kaldığı konteynerde 2 gün mahsur kaldı

Abone ol

Kartalkaya Kayak Merkezindeki otellerden birinde güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi, etkili kar yağışı nedeniyle kaldığı konteynerde 2 gün mahsur kaldı.

Otele 500 metre uzaklıktaki konteynerde mahsur kalan güvenlik görevlisi Mehmet Akgün telefonla otele ulaştı, yolun kar temizleme aracı ile açılmasıyla kurtarıldı.

Kar kalınlığının 2 metre 90 santimetreye ulaşması üzerine kaldığı konteynerin kapısının açılmadığını ifade eden Akgün, şunları söyledi:

''Yoğun kar nedeniyle kaldığım konteynerden çıkamadım. İlk gün otellerin kar araçlarının işlerinin yoğun olduğunu düşündüğüm için bekledim. İkinci gün de araçların gelmesini bekledim. Beni kurtarmaya gelen!olmadığı için, çareyi telefonla yardım istemekte buldum. Telefon görüşmesinden sonra kar araçları ile kaldığım konteynerin önündeki kar temizlendi ve ekipler bana ulaştı. Konteynerde suyum ve ekmeğim olduğu için sorun yaşamadım.''