BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kar değil yumurta küredi

Kağıthane TEM Otoyolu'nda kazaya karışan yumurta yüklü kamyondan yola saçılan yumurtalar kar küreme aracı ile yoldan temizlendi.

Abone ol

TEM Otoyolu'nda bisküvi taşıyan TIR, yumurta yüklü kamyonla çarpıştı. Yola saçılan bisküvi kolileri ve yumurtalar kar küreme araçlarıyla temizlendi.


Kaza, otoyolun Edirne istikameti Kağıthane mevkiinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Bülent Çolakoğlu yönetimindeki bisküvi yüklü 42 ACF 97 plakalı TIR, sağ şeritteki Osman Dilşeker yönetimindeki 45 SA 4317 yumurta yüklü kamyona çarptı. Çarpmanın etkisiyle bisküvi kutuları ve yumurtalar yola saçıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Yola saçılan yumurtalar ve bisküvi kolileri yüzünden yol bir süre trafiğe kapatıldı. Bisküvi kutuları ve yumurtalar ise kış çalışmalarında kullanılan kar küreme araçlarıyla yoldan temizlendi. Kazaya karışan iki şoför ise birbirini suçladı. 


Karaman'dan Çek Cumhuriyeti'ne bisküvi götürdüğünü söyleyen Çolakoğlu, “Kamyon sağ şeritte bekliyordu. Vurmamak için sola kırdım. Dorsenin sağ köşesi vurdu” dedi. Kendisine çarpan kamyon şoförünün uyuduğunu iddia eden Dilşeker ise, “Arkamdan geldi vurdu. Vatandaş uyuyordu herhalde. Önündeki arabayı görmüyor” dedi. Yol, itfaiye ekiplerinin yıkama çalışmalarının ardından trafiğe tekrar açıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.