BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  DÜNYA

Kar çalışmaları sabaha kadar sürdü

İstanbul’da etkili olan kar yağışı sabah saatlerine kadar sürerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tuzlama ve küreme ekiplerinin ça...

Abone ol

İstanbul’da etkili olan kar yağışı sabah saatlerine kadar sürerken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı tuzlama ve küreme ekiplerinin çalışmaları da sabah saatlerine kadar devam etti.
İstanbul’u etkisi altna alan kar yağışı sabah saatlerine kadar devam etti. Lapa lapa yağan kar, kısa sürede yolları kapatırken, belediye ekipleri de sabah saatlerine kadar aralıksız çalıştı. Tuzlama ve küreme ekipleri, yolları açık tutmak için yoğun bir mücadele verdi. Öte yandan tuzlama ve küreme araçlarının uğramadığı bazı yollar ise sürücülerin kabusu oldu. Kağıthane TEM otoyolu Arıcılar Mevkii’nde yan yolu kullanan TIR sürücüleri zor anlar yaşadı. Özellikle kimyevi madde taşıyan TIR’lar, yokuş yukarı çıkmak için uzun süre uğraş verdi. Bu sırada yolda uzun kuyruklar oluştu. İlerleyen dakikalar da karayolları ekiplerinin gelmesi ile sürücülerin yolu kullanması engellendi.
(İHA)