BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kaptan Alex'in hayali suya düştü

Türkiye'ye olan sevgisiyle camianın kalbinde taht kuran Fenerbahçe'nin kaptanı Alex'in en büyük hayali engellere takıldı

Abone ol

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşen ve Türk vatandaşlığına geçmek istediğini söyleyen Fenerbahçe'nin deneyimli futbolcusu Alex, sevenlerine hayalinin gerçekleşemeyeceğini şu satırlarla duyurdu:

"İnsanlar Türkiye pasaportu alıp almadığımı soruyorlar. Böyle bir şey gerçekleşmeyecek. Brezilya Konsolosluğu ile görüştüm. Türk pasaportu konusunda birçok engel çıktı."

İnternet sitesinden konuya ilişkin açıklama yapan Alex, hayatına tek pasaportla devam etmek konusunda karar verdiğini söyledi ve ekledi:

"Türklere ve Türkiye'ye olan sevgim hala en az Türkler'in kendileri kadar fazla. Hangi takım taraftarı olursa olsun bana olan muamele burada harika."

HİÇBİR BELGE SEVGİMİ DEĞİŞTİRMEZ

"Ben burada kendimi çok iyi hissediyorum ve hiçbir belge benim bu ülkeye olan artan sevgimi yok edecek güçte değil" diyen Alex, "Söylemek istediğim şey, ben Türkiye'de bir yabancı değilim. Burada evimmiş gibi hissediyorum, tıpkı memleketim gibi" dedi.