BIST 10.725
DOLAR 32,18
EURO 34,94
ALTIN 2.437,22
HABER /  SPOR

Kaptan Alex antrenmana katılmadı

Fenerbahçe'de Galatasaray maçının yıldızı kaptan Alex, Kayserispor maçı öncesi yapılan antrenmana katılmadı.

Abone ol

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 11. haftasında Kayserispor'la yapacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Kamp Merkezi'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi teknik direktör Christoph Daum futbolcularıyla mini bir toplantı yaptı.

Antrenmana sağ arka adalesinde ağrı bulunan Brezilyalı yıldız Alex katılmazken, tedavisi devam eden Ali Bilgin ise bireysel oyuncu antrenörü Dolu Arslan eşliğinde takımdan ayrı çalıştı. Alex'in Kayserispor maçında oynayıp oynamayacağı yarın yapılacak idmanın ardından netlik kazanacağı bildirildi.

Antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular düz koşu ve üst sahada yapılan istasyon çalışmasının ardından alt sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı. İstasyon çalışması sonrası Dos Santos'un antrenör Roland Koch'u tebrik etmesi dikkat çekti.

Teknik direktör Christoph Daum, yapılan çift kale maçta as takımda stoperde cezalı Bilica'nın yerine Önder'e, forvette Güiza'nın yerine Semih'e, Alex'in yerine ise Mehmet Topuz'a forma verdi.

Bu arada pazar günü Kadir Has Stadı'nda Kayserispor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, yarın öğle saatlerinde özel bir uçakla bu şehre hareket edecek.