BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.440,38
HABER /  GÜNCEL

Kapıyı kırıp kızı kaçırdılar!

Balıkesir'de ev basan 5 şahıs, 19 yaşındaki genç kızı kaçırarak kayıplara karıştı.

Abone ol

Alınan bilgiye göre, Ali Hikmet Paşa Mahallesi Üçpınar Sokak'ta dün gece meydana gelen olayda, 5 şüpheli şahıs, evde bulunan 19 yaşındaki Bahar Özdemir'i yanlarına alarak olay yerinden ayrıldı. 

KIZIMI ZORLA KAÇIRDILAR

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce her yerde aranan şüphelilerin anne Türkan Özdemir ve 11 yaşındaki S.Ö'yü darp ettikleri iddia edildi. Olay gecesi evde olmayan baba Bayram Özdemir, polise verdiği ifadenin ardından "Zorla kızımı kaçırdılar. Biz kanuna güveniyoruz. Sonuna kadar bu işin peşindeyiz. Kızımı cebren götürdüler. Eşimi ve çocuğumu da darp ettiler" dedi.

DIŞ KAPIMI KIRMIŞLAR

Anne Türkan Özdemir, kızının kaçırıldığını iddia ederek, "Dış kapımı kırmışlar. Nasıl ittilerse kapıyı açmışlar. Eve girenler 5 kişiydi, ama 2'sini net olarak göremedim" dedi.
Anne Özdemir, kendisini ve çocuğunu darp ederek kızını kaçırdığını iddia ettiği şahısları tanıdığını belirtti. Olay anında camdan bağırarak komşularından yardım istediğini söyleyen Özdemir, polislerden kızını bir an önce bulmalarını istedi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü ve şüphelilerin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.