BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kapıcıya yargıtay dayağı!

Yargıtay üyesinin oğlu, lojmanda beslediği köpekler konusunda kendisini uyaran kapıcıyı dövdü.

Abone ol

Komşuları rahatsız edecek şekilde meskun mahalde köpek yetiştirilmesi konusunda Yargıtay'ın birçok içtihadı bulunmasına rağmen, Yargıtay üyesinin lojmanda beslediği köpekler, site sakinlerinin tepkisine neden oldu.

Star Gazetesi'nin haberine göre: Kapıcının ve kızının saldırıya uğramasına neden olan olay 17 Nisan'da yaşandı. Yargıtay 10.Hukuk Dairesi üyesi Ali Göcen'in oğlu Anıl Göcen, iddialara göre lojman bahçesinde beslediği sokak köpeklerini gezdirirken, kendisini uyaran site kapıcısı Yüksel Ö'nün kızı Tuğba ile tartıştı. Tuğba Ö'nün çığlığı üzerine olay yerine gelen babası ise darp edildi.

KÖPEĞİN ZİNCİRİ İLE VURDU

Tepkilere neden olan olay sonrası Yüksel Ö. şöyle ifade verdi. "Yaklaşık 15 yıllık bina sorumlusuyum. Olay günü evimde bulunduğum sırada kızım Tuğba'nın beni çağırması üzerine dışarı çıktım. Göcen'in oğlu Anıl kızımla köpeği yüzünden tartışmış. Şahıs kızımı 'kapıcının kızı,sizi buradan sürdürürüm' diye aşağılamış. küfretmiş. Ben bunun üzerine bu şahsın yanına giderek 'ayıp değil mi?' dediğimde Anıl Göcen köpeğini tuttuğu zincirle direkt olarak yüzümü hedef alıp sağ göz hizama vurdu."

Bu arada kızının ise kendilerini ayırmaya çalıştığını anlatan Yüksel Ö. gencin kendisine "Yarın burada olmayacaksınız. Sizi sürdüreceğim, Babamın kim olduğunu biliyor musun. Hadi gel kime şikayet edeceksen birlikte gidip edelim. Kimseden korkum yok" diyerek köpeğini alıp olay yerinden ayrıldığını ifade etti. Komşuların araya girmesiyle Yüksel Ö. hasteneye kaldırıldı. Ankara Ulus Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalede, Yüksel Ö'nün kafasında ve gözünde ciddi hasar oluştuğu tespit edildi.

KORKTU, ŞİKAYETÇİ OLMADI

Site yönetiminin yasaklamasına rağmen, Ali Göcen'in ailesi ile birlikte yaşadığı lojmanda, biri evlerinde birkaç tanesi de bahçede olmak üzere, köpekler beslediği belirtildi. Bu köpeklerden çevrede bulunan diğer kurum lojman sakinlerinin de rahatsız olduğu bu yüzden daha önce de Danıştay lojmanı görevlisinin eşi ile de kavga edildiği öğrenildi. Bu arada polise olayla ilgili ifade veren kapıcı Yüksel Ö. "olayın daha fazla büyüyüp farklı boyutlara ulaşmasından endişe ettiği için" Anıl Göcen'den şikayetçi olmadı.